Dom » Wnętrza

Nowa odsłona Komandora

Komandor, wiodący producent systemów do zabudowy wnętrz, wychodząc na przeciw oczekiwaniom klientów wprowadza na rynek nową ofertę. Debiut wrześniowej odsłony asortymentu to zapowiedź nowoczesnego designu, inspirującego stylu oraz innowacyjnych rozwiązań zastosowanych w systemach do zabudowy wnętrz.

Komandor jest to pierwsza polska firma, która wypromowała produkt związany z systemem drzwi przesuwnych, dzięki czemu nazwa Komandor stała się synonimem szafy z drzwiami przesuwnymi. Polska firma obecna jest już w 38 krajach, gdzie kreuje nowoczesne wzornictwo i najlepsze trendy wnętrzarskie.

Zmiany mają na celu podkreślenie podstawowych cech tej marki, jakimi są: jakość, styl, elegancja i nowoczesność. Wprowadzeniu nowej oferty towarzyszyć będzie kampania reklamowa, pod hasłem "Komandor – Ekspert od zabudowy wnętrz". Kampania reklamowa rusza z początkiem września ogłaszając wielką promocję dostępną w każdym regionie Polski.  Główna myśl przewodnia kampanii pod hasłem „Komandor – Ekspert od zabudowy wnętrz” ukazuje  w pełni działalność firmy, ofertę i jej pozycję w branży.

Wprowadzeniu nowej ofert towarzyszy również wprowadzenie nowej identyfikacji. – Odświeżyliśmy wizerunek lecz nie zmieniamy naszych podstawowych wartości, takich jak: najwyższa jakość materiałów, perfekcyjna konstrukcja wykorzystywanych elementów, elegancja oraz funkcjonalność zabudowy wnętrz – podkreśla Tomasz Świlczewski, Dyrektor ds. Marketingu Grupy Komandor.

Komandor jest firmą o zasięgu ogólnoświatowym. Bardzo dynamiczny rozwój firmy w Polsce był dla nas motorem do dalszego działania i ekspansji na rynki zagraniczne. Od ponad dwudziestu lat sukcesywnie rozwijamy naszą ofertę i sieć sprzedaży, dzięki czemu staliśmy się ekspertem od zabudowy wnętrz  a marka Komandor, nierozłącznie kojarzy się z najwyższą jakością i nowoczesnym wzornictwem – dodaje Jacek Kozłowski, Prezes Grupy Komandor.

Więcej szczegółów na www.komandor.pl

Komandor S.A.