Zdrowie » Dziecko
Nowe HOLLE dla nieco starszych maluszków – KASZKA MUSLI PELNOZIARNISTA Z OWOCAMI JUNIOR 100 % BIO
Zobacz więcej zdjęć » |
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Kaszka musli pełnoziarnista z owocami JUNIOR 100 % BIO Holle to kompozycja płatków owsianych, kukurydzianych, orkiszowych oraz owocowych (na bazie pszenicy, z dodatkiem przecieru bananowego i soku jabłkowego), doskonała zarówno na śniadanie, jak i popołudniowy deserek – w zależności od sposobu przygotowania. Produkt jest w 100% ekologiczny, a także certyfikowany znakiem Demeter. Certyfikat ten gwarantuje, że Kaszka Musli Holle spełnia rygorystyczne normy kontroli unijnej i krajowej w całym procesie przetwórczym, powstaje w poszanowaniu naturalnego ekosystemu, ponadto zaś wspomaga procesy życiowe w ziemi i pożywieniu.
Kaszka musli pełnoziarnista z owocami JUNIOR 100 % BIO marki Holle to wyłącznie naturalne składniki. Dzięki zawartości pełnego ziarna, płatki zachowują wysokie wartości odżywcze i stanowią pełnowartościowy, pożywny posiłek. Zmagazynowana w nich energia uwalnia się powoli, dostarczając dziecku niezbędnej siły do działania przez długi czas. Musli nie jest dodatkowo dosładzane – znajdujący się w nim cukier pochodzi z owoców.
Kaszka musli pełnoziarnista z owocami JUNIOR 100 % BIO marki Holle można przygotować zarówno na bazie mleka, jak i wody – w zależności od preferencji dziecka. Świetnie smakuje także jako deserek, przygotowany na bazie świeżego przecieru owocowego.
www.holle.pl
Marka: Holle
Pojemność: 250 g
Importer: Victualia Saluber
* HOLLE – szwajcarski producent ekologicznej żywności dla najmłodszych to jedna z najstarszych firm w branży żywności dla dzieci w Europie. Ponad 80. lat tradycji i doświadczenia sprawiło, że Holle zyskało pozycję wiodącego producenta zdrowej i ekologicznej żywności dla niemowląt. Od samego początku produkty marki wytwarzane były w sposób naturalny - już w roku 1933 bezkompromisowo zrezygnowano ze stosowania chemicznych substancji przetwórczych i konserwantów. Do dzisiaj w produkcji żywności dla dzieci stosowane są wyłącznie surowce pochodzące z rolnictwa ekologicznego oraz biologiczno-dynamicznego, poddawane bezpiecznemu przetwarzaniu z zachowaniem pełnych wartości odżywczych - dzięki temu każdy z niemal 80. oferowanych produktów cechuje się najwyższą jakością i gwarancją bezpieczeństwa.
Komentarze (0)