Dom » Wnętrza

Nowe LED-y ActiveJet rozświetlają wnętrza

ActiveJet wprowadził do sprzedaży nową serię oszczędnych żarówek LED o rożnych rodzajach mocowania. Nowe Lampy LED posiadają gwinty E14, E27, G9 i GU5.3, dzięki czemu mogą być wykorzystywane zamiast halogenów lub tradycyjnych żarówek. Lampy LED objęte są trzyletnią gwarancją producenta.

Nowe modele lamp ActiveJet AJE-S2110W/C ECO, AJE-S3610W/C ECO, AJE-S4810W/C ECO mogą znaleźć zastosowanie na przykład jako zamiennik dla tradycyjnego halogenu stosowanego w oprawach stropowych. Każda z lampek posiada 21 diod LED. Kąt świecenia wynosi 120 stopni. Lampy AJE-S2114W/C ECO, AJE-S3614W ECO oraz AJE-S4814W ECO to produkty wykorzystujące  mocowanie E14 – tzw. „mały gwint”, który sprawia, że są one bardzo uniwersalne. Nowe LEDy  mogą być wykorzystywane w żyrandolach oraz jako zamiennik tradycyjnej żarówki głównego szeregu.

ActiveJet LED SMD AJE-S125727W

ActiveJet wzbogacił również ofertę żarówek LEDowych z mocowaniem E27. Nowy model oparty na technologii LED SMD – AJE-S125727W, może być stosowany powszechnie ze względu na oferowaną moc światła (470lm) oraz bardzo popularny typ mocowania. ActiveJet AJE-S125727W i ze względu na wysokie właściwości świetlne, może być stosowany jako główne oświetlenie domowe.

ActiveJet: Lampa LED MCOB AJE-MC1G9

Nową pozycją w ofercie ActiveJet jest żarówka z mocowaniem G9, która może być wykorzystywana jako zamiennik typowej żarówki halogenowej tzw. „kapsulinka”.
AJE-MC1G9 pobiera jedynie 1W mocy i świeci światłem o intensywności 50 lumenów. Sugerowana cena detaliczna AJE-MC1G9 to 23 zł.

ActiveJet: Lampa LED SMD  AJE-S6053W oraz AJE-S6053C

Lampy LED SMD AJE-S6053W oraz AJE-S6053C o mocowaniu GU5.3 (MR-16)  dedykowana są do opraw sufitowych (tzw. oczek halogenowych). Produkty te, ze względu na swoje wysokie właściwości świetlne mogą być stosowane jako główne oświetlenie wnętrza w tym w sufitowych oprawach halogenowych. Nowe lampy wykonane zostały w technologii LED SMD. Sugerowana cena detaliczna produktów wynosi około 23 zł.

Wykorzystywanie żarówek LED ActiveJet pozwala na znaczne oszczędności i zmniejszenie kosztów oświetlenia. Zaawansowane technologie wykorzystywane przy produkcji lamp LED marki ActiveJet sprawia, że ich stosowanie jest bezpieczne. Gwarancja na nowe produkty LED ActiveJet wynosi 36 miesięcy.

Action S.A.