Dom » Wnętrza

Nowe zestawy sztućców w ofercie marki Villa Italia

Villa Italia wprowadziła do oferty dodatków stołowych nowe, eleganckie zestawy sztućców. Prosta, tradycyjna forma i subtelne zdobienia sprawią, że sztućce Villa Italia będą się gustownie prezentowały na każdym stole.

Cindy Mat

Kolekcja eleganckich sztućców Cindy Mat marki Villa Italia wykonanych z najwyższej jakości stali nierdzewnej chromoniklowanej o pięknym połysku z pewnością przypadnie do gustu wielbicielkom klasycznych dodatków stołowych. Urok kolekcji Cindy Mat marki Villa Italia tkwi w połączeniu tradycyjnego kształtu z ciekawym, delikatnym zdobieniem. W skład zestawu wchodzą: 24 i 72–częściowe zestawy sztućców, 6-częściowe komplety łyżeczek do kawy, do herbaty oraz widelczyków do ciasta.

Pacifico

Kolekcja Pacifico marki Villa Italia pasuje zarówno do kameralnych spotkań w gronie rodziny i znajomych, jak również do większych uroczystości. W skład kolekcji wchodzą: 24 i 72–częściowe zestawy sztućców, a także 6-częściowe komplety łyżeczek do kawy, do herbaty oraz widelczyków do ciasta.

Zestaw gustownych sztućców, wykonanych z połyskującej stali nierdzewnej, stanowi doskonałe uzupełnienie zarówno klasycznej, jak i nowoczesnej zastawy stołowej. Subtelne zdobienia i ciekawe wykończenie kolekcji Cindy Mat i Pacifico marki Villa Italia tworzą interesującą całość, która pięknie prezentuje się na stole.

Kontakt dla mediów:
Anna Haliżak, Anna Zając
Triple PR
Ul. Elektoralna 24 lok. 73;
tel. 022 216 54 14,

anna.halizak@triplepr.pl, anna.zajac@triplepr.pl
www.triplepr.pl

Dossier produktów

Cindy Mat marki Villa Italia

Kolekcja eleganckich sztućców wykonanych z najwyższej jakości stali nierdzewnej chromoniklowanej o pięknym połysku.    Urok kolekcji tkwi w połączeniu tradycyjnego kształtu z ciekawym, delikatnym zdobieniem.

Komplet łyżeczek do kawy 6 cz.           68,00 zł
Komplet łyżeczek do herbaty 6 cz.       81,00 zł
Komplet widelczyków do ciasta 6 cz.    81,00 zł
Komplet sztućców 24 cz.                   378,00 zł
Komplet sztućców 72 cz.                   1452,00 zł

Pacifico marki Villa Italia

Wysokiej jakości zestaw gustownych sztućców, wykonanych z połyskującej stali nierdzewnej. Subtelne zdobienia i ciekawe wykończenie tworzą interesującą całość.

Komplet łyżeczek do kawy 6 cz.           76,00 zł
Komplet łyżeczek do herbaty 6 cz.         88,00 zł
Komplet widelczyków do ciasta 6 cz.     88,00 zł
Komplet sztućców 24 cz.                      437,00 zł
Komplet sztućców 72 cz.                     1583,00 zł

Villa Italia to marka najlepszej klasy porcelany stołowej, ceramiki użytkowej, kieliszków, sztućców oraz dodatków stołowych Villa Italia oferuje bogaty asortyment produktów  wykonanych z najwyższej jakości materiałów.
Kolekcję porcelany Villa Italia tworzą przede wszystkim pełne elegancji serwisy obiadowe i herbaciane o niezwykłej białości i wyjątkowo gładkim szkliwie, zdobione złotem i platyną. Kolekcje Villa Italia powstają w studiu projektowym w Mediolanie i są zastrzeżone na rynku polskim. Ceramikę Villa Italia wyróżnia spośród innych piękny kremowy i mleczny kolor, a także delikatność i niezwykła precyzja wykonania. Jakość wyrobów Villa Italia podnoszą dodatkowo elementy wykonane i malowane ręcznie. Villa Italia łączy w sobie walory estetyczne i funkcjonalne. Produkty marki Villa Italia wyróżnia oryginalne wzornictwo i różnorodność stylu.

Wyłącznym importem produktów marki Villa Italia w Polsce jest firma Ergo International.

Salony firmowe Villa Italia:

* Centrum Janki, Galeria Real, ul. Mszczonowska 3, Janki,
* Pasaż Handlowy "RONDO", ul. Zamenhofa 133, Poznań,
* C.H. ARKADIA, ul. Jana Pawła II 82, Warszawa,
* C.H. MANUFAKTURA, ul. Jana Karskiego 5, Łódź,
* C.H. MAGNOLIA-PARK, ul. Legnicka 58, Wrocław,
* D.H. RENOMA, ul. Świdnicka 40, Wrocław,
* C.H. ZAKOPIANKA, ul. Zakopiańska 62, Kraków,
* C.H. POGORIA, ul. Jana III Sobieskiego 6, 41-300 Dąbrowa Górnicza.

Ergo International