Rozrywka i wypoczynek » Rozrywka

Nowo otwarty Palm Smoothie Bar w Placu Unii

Do grona najemców centrum handlowego Plac Unii dołączy sieć juice barów – Palm Smoothie Bar. Koncept tej marki będzie pierwszym punktem w Warszawie.

Centrum handlowe Plac Unii z nowym najemcą

Plac Unii to jedno z najnowocześniejszych miejsc handlowo-usługowych
w Polsce. Zlokalizowane jest na warszawskim Mokotowie u zbiegu ulic Puławskiej, Boya Żeleńskiego i Waryńskiego. Centrum handlowe ma trzy kondygnacje i znajduje się w nim ponad 70 najemców, w skład których wchodzą m.in.: Zara, Bobbi Brown, H&M, iSpot, Empik, Smyk, Hebe, Deni Cler czy Douglas. Na terenie obiektu do dyspozycji klientów są także Calypso Fitness, przyjazne kawiarnie i punkty gastronomiczne oraz delikatesy SuperSam.

Od 17 sierpnia w ofercie usług centrum pojawi się także Palm Smoothie Bar. To punkt, w którym klienci centrum będą mogli spróbować owocowo-warzywnych koktajli i soków, stworzonych na bazie naturalnych składników.

Cieszymy się, że kolejny najemca dołącza do Placu Unii. To dla nas bardzo istotne, aby zapewniać odwiedzającym centrum zróżnicowaną ofertę usługową, w tym także tą, gastronomiczną. Warto zaznaczyć, iż oferta Palm Smoothie Bar skupia się na dostarczaniu najwyższej jakości produktów, co jest spójne z wizerunkiem, który prezentujemy. Stawiamy bowiem na dostarczanie usług, które zaspokoją potrzeby nawet najbardziej wymagających klientów – mówi Magdalena Socorro-Czerwińska, dyrektor Placu Unii.

Palm Smoothie Bar w Warszawie

Owocowo-warzywny bar będzie wyspą, zlokalizowaną w Placu Unii na poziomie -1, obok strefy foodcourt.

Sieć Palm Smoothie Bar funkcjonuje w Polsce od 2011 roku. To miejsce, które oferuje produkty idealnie uzupełniające dietę, będące źródłem witamin i alternatywą dla napojów słodzonych.

Plac Unii City Shopping

Plac Unii City Shopping po raz pierwszy przywitało klientów w październiku w 2013 roku. To centrum handlowe, które otrzymało certyfikat BREEAM z oceną ,,bardzo dobry”. Powierzchnia wynosi 15 500 metrów kwadratowych. Oprócz stałych usług, oferta uzupełniania jest przez szereg cyklicznych wydarzeń.

Obiekt posiada podziemny parking mieszczący stanowiska dla ponad 500 samochodów.

Agentem wyłącznym reprezentującym Plac Unii City Shopping w zakresie wynajmu powierzchni jest firma Colliers International. Zarządca budynku to firma CBRE.

Palm Smoothie Bar

Palm Smoothie Bar to sieć juice barów, która została otwarta w 2011 roku. Obecnie mieści się w dziewięciu lokalizacjach. W swej ofercie skupia się na dostarczaniu najwyższej jakości soków wyciskanych ze świeżych owoców i warzyw oraz koktajli owocowych.

AHAVA_PR