Firma » Biznes

Nowy program bonusowym dla handlowców współpracujących z Xerox

Z początkiem września rusza program bonusowy dla Partnerów Xerox. Każdy handlowiec, który zarejestruje się w Xerox eXtra Club będzie mógł za zakupiony sprzęt zbierać punkty, które następnie wymieni na nagrody.
Xerox eXtra Club to propozycja dla handlowców, którzy dokonują zakupów u autoryzowanych dystrybutorów Xerox: tj. AB S.A., ABC Data S.A., River Jacek Bator S.J., Tech Data Sp. z o.o. Rozpoczynający się
1 września program potrwa rok i pozwoli na zdobycie doładowań do kart przedpłacowych oraz innych nagród uwzględnionych na stronie internetowej extra club. Znajduje się tam także lista premiowanych produktów.

- Założeniem Xerox eXtra Club jest docenienie jak największej liczby naszych Partnerów za ich intensywną pracę, ale również zainteresowanie naszą ofertą nowych firm, nie współpracujących dotąd z Xerox. Chcemy zmotywować do osiągania jak najlepszych wyników sprzedażowych z Xerox. Ważnym elementem portalu będzie też komunikacja z Partnerami poprzez zamieszczanie informacji o promocjach, szkoleniach czy innych aktualnościach -
mówi Katarzyna Budna, Office Marketing Manager Xerox Polska.

Handlowcy, którzy chcą wziąć udział w programie zobowiązani są do posiadania zgody pracodawcy lub uprawnionego przełożonego. Aby dołączyć do Xerox eXtra Club należy zarejestrować się w serwisie www.extraclub.xerox.pl i zapoznać się z postanowieniami regulaminu programu.

Xerox Polska po raz kolejny przyczynia się do budowania standardów sprzedaży, motywując Partnerów handlowych do osiągania jak najlepszych wyników. Prowadzenie działań z zakresu wsparcia sprzedaży jest jednym z elementów strategii firmy. W marcu br. Partnerzy Xerox, którzy wygrali jeden z konkursów sprzedażowych za realizację planu w zakresie urządzeń i materiałów eksploatacyjnych firmy, wyjechali w rejs po Archipelagu Wysp Bahama.

Linkleaders