Technologie » Internet

Nowy serwis internetowy telewizji TVN!

Ruszyła nowa strona internetowa telewizji TVN. Pod adresem www.tvn.pl internauci znajdą nową wersję serwisu głównego kanału stacji oraz panel nawigacyjny dla pozostałych kanałów Grupy TVN.

Serwisy te nie są wyłącznie tradycyjnymi wizytówkami stacji. Poza informacjami o kanałach TVN, prezentują ich pełną ofertę programową w unikalnej, multimedialnej oprawie. Na użytkowników nowego serwisu czeka wiele atrakcyjnych funkcjonalności, w tym internetowy program stacji TVN w formie tzw. EPG (electronic program guide), czyli multimedialny przewodnik po kanałach Grupy. Codziennie redagowane informacje o programach stacji , a także aktualności z Grupy TVN prezentowane są w wersji foto i wideo.

Uruchomiona dziś wersja stron internetowych, kierowana do szeroko rozumianych odbiorców TVN (zarówno do widzów jak i internautów), będzie rozwijana. Co kilka tygodni serwis będzie wzbogacany o kolejne funkcje. Już wkrótce w ramach platformy tvn.pl, oddane zostaną do użytku nowe sekcje biznesowe, poświęcone m.in. reklamie, dystrybucji, prasie czy relacjom inwestorskim.

Serwis jest wspólnym przedsięwzięciem Departamentu Nowych Mediów TVN, agencji interaktywnej Artegence i spółki DreamLab – centrum badań i rozwoju nowych technologii w Grupie Onet.pl

Neodruk - wizytówki,reklama