Dom » Budownictwo

Nowy sklep dla instalatorów Sklep.hanplast.energy

Hanplast Energy™ polski producent paneli fotowoltaicznych z Bydgoszczy uruchomił sklep internetowy pod adresem www.sklep.hanplast.energy dedykowany instalatorom branży PV.

Oferta sklepu zawiera m.in. najnowocześniejsze moduły linii PREMIUM, własnej produkcji, wykonane w przełomowej, szwajcarskiej technologii SmartWire z ogniwami HJT oraz importowane panele azjatyckie Tier1 z gwarancją jakości tworzące linię ECO.

Produkty PREMIUM spełnią oczekiwania nawet najbardziej wymagających klientów. Dzięki połączeniu polskiej tradycji i szwajcarskiej precyzji, charakteryzują się wysoką sprawnością oraz ekstremalną wytrzymałością na mikropęknięcia. Dodatkowo objęte są najdłuższymi gwarancjami mocy na rynku nawet do 35 lat, co zapewnia użytkownikom długie dekady niezależności energetycznej.

Panele z segmentu ECO, przechodzą w bydgoskiej fabryce testy jakościowe otrzymując tym samym oprócz gwarancji producenta: 10 lat na produkt oraz 25 lat na moc (na poziomie 80%) także certyfikat Hanplast Energy Quality Approved.

W najbliższych tygodniach w sklepie www.sklep.hanplast.enegy pojawią się kolejne produkty uzupełniające komponenty do montażu instalacji fotowoltaicznej.

Serdecznie zapraszamy!

Hanplast Energy ™