Kobieta, zdrowie, uroda » Uroda

Nowy trend: Ekskluzywne maszynki do golenia SHAVE-LAB. Już w Polsce

SHAVE-LAB jako nowy brand wkracza na Polski rynek. Stylowe maszynki podbijają rynek.

Jako wyłączny dystrybutor marki SHAVE-LAB w Polsce, zapraszamy do zapoznania się z linią golarek, zaprojektowanych przez niemieckich projektantów. Golarek, które łamią konwenanse i sprostają nawet najbardziej wymagającym klientom. Linia WHITE dla Niej oraz linia BLACK dla Niego, oraz gama akcesoriów nie tylko doskonale się prezentują ale przede wszystkim są niezwykle funkcjonalne.

Począwszy od modelu BASIC, poprzez SPORT, PREMIUM i LUXURY, z łatwością odnajdziecie ten swój jedyny

SHAVE-LAB to również nożyki o 4,5,6 ostrzach, pasujące do wszystkich modeli, co wyróżnia SHAVE-LAB na rynku.

Ekskluzywne golarki, to oryginalny i zarazem praktyczny prezent na każdą okazję !

Zapraszamy na http://www.shave-lab.pl

Zespół SHAVE-LAB Poland