Technologie » Telekomunikacja

Nowy Yealink VP530 przeszedł testy kompatybilności Avaya DevConnect z IP Office #8.1.

Firma Yealink, wg ostatniego raportu Frost Sullivan znajdująca się w Top 5 globalnych dostawców telefonów SIP, z przyjemnością informuje, że jej wideotelefon VP530 oraz telefony serii T2x z sukcesem przeszły testy i zyskały certyfikat zgodności z rozwiązaniami IP Office#8.1 firmy Avaya...

globalnego dostawcy systemów współpracy grupowej, oprogramowania i usług dla biznesu. Produkty marki Yealink są dostępne na naszym rynku w dystrybucji KONTEL-TELECOM, importera i dystrybutora produktów tej marki w Polsce.

Yealink VP530 to nowy wydajny wideotelefon biznesowy integrujący rozmowy audio i wideo oraz wiele innych aplikacji. Jego doskonałe parametry zapewniają wygodne użytkowanie, optymalną produktywność oraz nieograniczoną współpracę w grupie. Urządzenia Yealink z linii T2x należą do najbardziej popularnych i konkurencyjnych telefonów i spełniają wszystkie wymagania telekomunikacyjne przedsiębiorstw, zapewniając odpowiednią równowagę między kosztami a funkcjonalnością.

Zarówno Yealink VP530, jak i telefony z serii T2x pomyślnie ukończyły testy techniczne z systemami Avaya IP Office #8.1. Interoperacyjne testy zgodności zweryfikowały funkcjonalność produktów Yealink VP530 oraz SIP T2x Endpoint w mieszanym środowisku rozwiązań Avaya IP Office oraz różnych telefonów Avaya H.323 i SIP IP.

- Yealink jako globalny dostawca telefonów SIP IP z pierwszej światowej piątki jest zobowiązany do dostarczania niezawodnych i ekonomicznych telefonów VoIP i wideotelefonów do różnych klientów na całym świecie – mówi Stone Lu, Starszy Vice Prezes ds. Sprzedaży i Marketingu w firmie Yealink. - Kontynuujemy poszukiwanie nowych sposobów wzmocnienia strategicznej kooperacji pomiędzy Yealink a Avaya. Ścisła współpraca z Avaya pozwala naszym klientom w łatwy sposób włączyć nowe technologie i odkrywać coraz nowsze możliwości wykorzystania swojej infrastruktury komunikacyjnej.

Autor: KONTEL-TELECOM

Dodatkowe informacje: www.yealink.pl