Firma » Reklama

On Board PR dla SGI Baltis

Firma On Board PR rozpoczęła współpracę z SGI Baltis, firmą specjalizującą się w budowie wysokiej jakości apartamentów, mieszkań oraz biurowców.

Konsultanci On Board PR (www.onboard.pl) będą koordynować działania z zakresu public relations dla firmy SGI Baltis. Przedmiotem zawartej umowy jest strategiczne doradztwo z zakresu Public Relations oraz wsparcie komunikacji z klientami i partnerami biznesowymi firmy.

Do zadań On Board PR należy również obsługa w zakresie PR korporacyjnego, budowanie wizerunku marki SGI Baltis na polskim rynku oraz prowadzenie biura prasowego dla nowych inwestycji. Za realizację działań z ramienia On Board PR odpowiedzialny jest zespół Katarzyny Rek pracujący w dziale specjalizującym się w prowadzeniu projektów dla klientów z sektora budowlanego, finansowego oraz IT.

On Board prowadził działania informacyjne dla SGI Baltis w latach 2007-2008. W ramach współpracy z zakresu PR korporacyjnego odpowiadał m.in. za opracowanie strategii komunikacji SGI Baltis, budowanie wizerunku marki na polskim rynku oraz działania informacyjne związane z inwestycjami firmy w 8  największych polskich miastach. On Board PR wspierał również komunikację wewnętrzną firmy.

SGI Baltis (www.sgi.pl) SGI Baltis jest firmą specjalizującą się w budowie wysokiej jakości apartamentów, mieszkań i obiektów biurowych. Prowadzi obecnie 9 projektów na terenie całego kraju m.in. w Warszawie, Szczecinie, Łodzi, Słupsku, Gorzowie Wielkopolskim i Międzyzdrojach. Wraz z Porta Drzwi oraz Invest Komfort, SGI Baltis należy do Grupy Kapitałowej Baltis Investment S.A., której działalność sięga 1990 r.  W badaniu Hewitt Associates firma otrzymała tytuł Najlepszego Pracodawcy 2008 roku. Wielokrotnie  była też nagrodzona w konkursach branżowych, zdobywając m.in. takie nagrody jak: Kryształowy Deweloper, Kryształowe Apartamenty czy Srebrne Wiertło. Firma została też wyróżniona w ogólnopolskim rankingu najszybciej zwiększających swą wartość przedsiębiorstw – Diamenty Forbesa 2009. SGI Baltis  jest  członkiem Polskiego Związku Firm Deweloperskich.

On Board Public Relations (www.onboard.pl). Firma świadczy usługi w dziedzinie doradztwa public relations. Jest laureatem nagrody Impactor 2009 dla najbardziej podziwianej agencji PR w Polsce. Zajmuje czwarte miejsce na świecie pod względem dynamiki wzrostu przychodów spośród 200 największych firm PR świata (wg rankingu The Holmes Report 2006). Wspólnie z firmami PR z kilkudziesięciu krajów tworzy międzynarodową sieć ECCO Network – jedną z największych sieci firm PR na świecie. Od 2007 roku posiada własne biuro w Kijowie na Ukrainie. On Board PR jest członkiem Związku Firm Public Relations, partnerem Instytutu Dziennikarstwa Uniwersytetu Warszawskiego, laureatem wielu nagród w międzynarodowych i polskich konkursach (IPRA GWA, Magellan, Złote Spinacze). Firma zapewnia kompleksową obsługę w zakresie komunikacji oferując strategiczne doradztwo m.in. w obszarach: Brand Public Relations, Corporate & Financial Communications, Investor Relations, Crisis Management.

On Board PR