Firma » Biznes

Open Source CRM Conference, Warszawa

1 czerwca 2017 roku w Warszawie odbędzie się konferencja poświęcona tematyce open source i CRM.
OPEN SOURCE CRM CONFERENCE jest wydarzeniem organizowanym przez firmę YetiForce - pasjonatów rozwiązań open source i alternatyw płatnego oprogramowania. Konferencja jest dla właścicieli mikro i małych firm, specjalistów IT w dużych korporacjach, dyrektorów odpowiedzialnych za optymalizację procesów oraz innowatorów biznesowych zainteresowanych open source.
To okazja by dowiedzieć się więcej o open source, spotkać potencjalnych partnerów biznesowych, dać się zainspirować narzędziom technologicznym, które zwiększają sprzedaż oraz przekonać się w jaki sposób open source może wpłynąć na efektywność kosztową.
  • Case studies przedstawiające przewagę konkurencyjną systemów open source.
  • Odkryj w jaki sposób innowacyjność YetiForce przyniesie korzyści dla Twojej firmy i systemu CRM.
  • Dowiedz się jak w pełni wykorzystać możliwości systemu CRM.
  • Naucz się rozróżniać mity i prawdy dotyczące ryzyka i bezpieczeństwa systemów open source.
  • Poznaj jak połączyć technologię i komunikację w celu zwiększenia sprzedaży

Konferencja jest darmowa, należy jednak zarezerwować swoje miejsce tutaj: https://yetiforce_opensource_crm_conference.eventbrite.co.uk

KatarzynaUlichnowska