Firma » Praca

OTTO wzmacnia swoją sieć rekrutacyjną w Holandii

OTTO Work Force, jedna z największych europejskich agencji pośrednictwa pracy, dynamicznie się rozwija i intensyfikuje swoje działania rekrutacyjne w Europie. W dniu 18 lipca spółka uruchamia biuro rekrutacyjne w Venray w siedzibie głównej holdingu.

OTTO Work Force skupia się na rozwoju firmy, wzmacnianiu jakości obsługi kandydatów i zwiększaniu wskaźników satysfakcji pracowników tymczasowych oraz klientów. Zwiększenie ilości punktów rekrutacyjnych pozwala być bliżej kandydatów, dając im możliwość wyboru jak najwygodniejszej formy aplikacji i podpisania umowy o pracę.

„Biuro w Venray zdecydowanie wzmocni sieć rekrutacji lokalnych OTTO, która razem z  narzędziami e-rekrutacji stwarza wielokanałowe możliwości współpracy z kandydatami. Planujemy być jak najbliżej naszych pracowników, aby móc sprawnie odpowiadać na ich potrzeby i oczekiwania. To pracownicy stanowią o sukcesie naszej firmy, dlatego zależy nam na tym, aby mieli do nas łatwy dostęp i poczucie bezpieczeństwa. Chcemy, aby nasza współpraca układała się jak najlepiej, już od pierwszego kontaktu.” – mówi Patrycja Liniewicz, International Recruitment Director w OTTO Work Force.

OTTO Work Force zajmuje się pomocą pracownikom w znalezieniu pracy tymczasowej za granicą, a także oferuje szeroką gamę stanowisk w ich własnych krajach. Agencja oddelegowuje do pracy ponad 15 tys. pracowników tymczasowych, głównie na terenie Holandii, Niemiec i Polski. OTTO posiada łącznie niemal 50 biur w Europie Zachodniej i Środkowej.

Zapraszamy do naszego biura w Venray.

OTTO Work Force Venray
Keizersveld 51