Gospodarka » Żywność

OTWARCIE SUPERMARKETU MILA W KALWARII ZEBRZYDOWSKIEJ

W Kalwarii Zebrzydowskiej otwiera się pierwszy sklep spożywczy sieci Mila, należący do spółki market-Detal. Uroczyste otwarcie supermarketu, odbędzie się 24 września br., przy ulicy Jagiellońskiej 34.

Chcąc być bliżej klienta spółka dynamicznie się rozwija, otwierając nowe supermarkety oraz modernizując obecne – ostatni sklep w nowym formacie został otworzony 22 września br. Spółka posiada obecnie 188 placówek handlowych na terenie kraju.

Nowopowstały supermarket Mila, został zlokalizowany bezpośrednio przy głównej ulicy miasta –ulicy Jagiellońskiej i jednocześnie przy drodze krajowej nr. 25. W niedalekim sąsiedztwie znajduje się słynne sanktuarium pasyjno-maryjne oraz Zakon Ojców Bernardynów. Na terenie obiektu przewidziano w sumie 44 miejsca parkingowe, w tym 3 miejsca dla osób niepełnosprawnych. Przed obiektem zamontowano stojaki rowerowe, aby każdy klient miał swobodę dojazdu na zakupy, wybierając dowolny środek transportu.

Swoje otwarcie supermarket Mila będzie świętować dnia 24 września br., od godziny 9:00. Na ten dzień zaplanowano wiele miłych niespodzianek, atrakcji oraz konkursów, które będą czekać na osoby odwiedzające supermarket Mila. Tego dnia wszyscy klienci, będą mogli skosztować wybranych produktów z kluczowych kategorii sprzedawanych w sklepach sieci, a dodatkowo zakupy klientów umilą degustacje  na zewnątrz sklepu w postaci hot-dogów oraz grochówki .

Supermarkety Mila to warzywniak, cukiernia i sklep mięsny, pod jednym dachem z miłą obsługą i wyjątkowymi promocjami. Cały asortyment dostosowany jest do codziennych zakupów klientów, a oprócz szerokiego wyboru produktów z kluczowych kategorii artykułów świeżych, wśród ponad 6000 artykułów, klienci znajdą wszystko to, czego potrzebują w jednym miejscu. Supermarkety Mila otwarte są od poniedziałku do soboty w godz. 6:30-21:30 oraz w niedziele w godz. 10:00-19:30.

allegrok.s@wp.pl