Gospodarka » Żywność

Otwarcie trzynastego sklepu Netto w Poznaniu

W czwartek, 6 października, o godzinie 8, przy ulicy Polnej 28, sieć sklepów Netto otworzy swój trzynasty sklep w Poznaniu i 361 w Polsce.

Z tej okazji przygotowano wiele cenowych okazji, a także wyjątkowe upominki dla wszystkich klientów – między innymi oryginalne torby na zakupy dla pierwszych 800 osób.

Każdy, kto pojawi się 6 października na otwarciu nowego sklepu Netto w Poznaniu, będzie mógł skorzystać z licznych atrakcji. Uroczyste otwarcie to także dobry moment, aby spróbować produktów marki własnej sieci, takich jak Bergio, Miletto, Paradiso czy Premieur. Wysoka jakość i atrakcyjna cena mogą sprawić, że staną się one podstawą zakupów wszystkich klientów. Dodatkowo każdy, kto tego dnia zrobi zakupy, będzie mógł zapakować je do oryginalnej torby zakupowej Netto. Taki upominek przewidziany jest aż dla ośmiuset pierwszych osób!

Zakupy podczas otwarcia trzynastego sklepu Netto w Poznaniu mogą okazać się świetną zabawą. Sieć przygotowała także wyjątkowy konkurs dla swoich klientów. Aby wygrać cały wózek zakupów, wystarczy odwiedzić sklep Netto przy ul. Polnej 28 w Poznaniu od 6 do 8 października, odgadnąć cenę produktów z wózka wystawionego w sklepie, wziąć kupon, wpisać odpowiedź i wrzucić do urny. Rozstrzygnięcie nastąpi w niedzielę, 9 października, a zwycięzca otrzyma wszystkie produkty z koszyka gratis.

- Otwarcie już trzynastego sklepu Netto w Poznaniu to dowód na to, że poznaniacy pokochali nasze produkty oraz zakupy w naszych sklepach – mówi Mariola Skolimowska, PR Manager Netto. - Mamy nadzieje, że nasz sklep przy ul. Polnej, który został zbudowany według nowego konceptu, spełni oczekiwania naszych klientów, a bogata i różnorodna oferta zachęci do zakupów każdego dnia.

W ofercie sklepu przy Polnej 28 znajdzie się aż 200 nowych produktów tygodniowo, oferowanych w ramach tygodniowej oferty, w miejscu oznaczonym jako Jarmark Netto. Polna 28 będzie także dobrym adresem dla osób, które dbają o zdrowe odżywianie, ponieważ duńska sieć stale poszerza swoją ofertę produktów zdrowotnych w ramach funkcjonującej w sklepach „Półki Zdrowia”. Sklep czynny będzie w godzinach 6 - 22 od poniedziałku do soboty oraz 8 - 20 w niedziele.

Wszyscy klienci mogą także skorzystać z oferty salonu prasowego Mediastar znajdującego się na terenie sklepu.

Nowe Netto w liczbach:

·         13 sklep Netto w Poznaniu

·         800 toreb zakupowych Netto dla pierwszych klientów

·         700 m kw powierzchni sprzedażowej

·         12 wykwalifikowanych pracowników

·         200 nowych produktów tygodniowo

·         Tysiące zadowolonych klientów!

hillknowlton