Kobieta, zdrowie, uroda » Uroda

Pielęgnacja i uroda pod choinką.

Święta Bożego Narodzenia już niedługo. Zostało kilka dni, a większość z nas nadal zastanawia się, czym obdarować najbliższych. Żyjemy szybko, na wszystko brakuje nam czasu. Wybierając prezenty, kierujemy się już nie tylko tym, aby były one dowodem naszej pamięci o najbliższych.

Chcemy również, aby były praktyczne.  Firma Pilomax ma na to radę i sposób. Suplement diety oraz zestawy kosmetyków do pielęgnacji włosów WAX.

Nadchodzą Święta, czas na spotkania w gronie rodzinnym, odpoczynek i przemyślenia. To także czas świątecznej zakupowej gorączki. Sklepy przeżywają oblężenie, każdy szuka czegoś wyjątkowego. Osoby, które mają jeszcze mniej czasu szukają pomysłów i podarunków w Internecie. I tu pojawia się odwieczne pytanie – Co podarować, aby prezent był wyjątkowy, ale również praktyczny?
Firma Pilomax przygotowała na tę okazję świąteczne zestawy prezentowe.

-„ Dla wszystkich, którzy jeszcze nie zdecydowali, jaki wybrać prezent dla najbliższych proponujemy wybór dwóch zestawów kosmetyków do pielęgnacji włosów. Szczególnie zimą powinniśmy bardziej zadbać o włosy, a mając więcej czasu podczas Świąt możemy poświęcić kilka chwil na relaks i pielęgnację.” – mówi Dominika Durska, kosmetolog z firmy Pilomax.

Pierwsza propozycja to doskonały zestaw zawierający szampon, który głęboko oczyści włosy z wszelkich zanieczyszczeń. Następnie maseczka ECO WAX dokładnie nawilży włókna włosowe, wyraźnie poprawiając stan włosów. Na koniec odżywka HENNA WAX bez spłukiwania doskonale dopełni codzienną pielęgnację włosów.

W drugim zestawie znajdziemy pielęgnację od zewnątrz i od wewnątrz. Ten luksusowy zestaw zawiera odżywkę HENNA WAX TREATMENT FOR BLONDES oraz nowość – suplement diety KOLAGRA. Maseczka przeznaczona jest specjalnie dla blondynek, zawiera wyciąg z rumianku. Dzięki naturalnym składnikom przywraca zdrowie włosom oraz skórze głowy a także pobudza porost włosów. Dzięki temu zestawowi obdarowana osoba będzie mogła zatroszczyć się o swoje zdrowie i urodę.

Taki prezent na pewno sprawi wiele radości obdarowanemu. Ciekawa alternatywa dla nudnych i wszystkim znanych zestawów kosmetyków. Często taki zestaw to jedyna okazja, żeby osoby, które narzekają na zniszczone włosy miały możliwość wypróbowania regenerującej serii do zniszczonych włosów. A przecież wszyscy wiemy, że najwięcej radości sprawiają  prezenty praktyczne a zarazem wyjątkowe. Zestaw profesjonalnych kosmetyków z pewnością jest takim prezentem.

Szczegóły oraz pełna oferta znajduje się na www.wax-sklep.pl oraz na www.wax.com.pl

-----

Firma „Pilomax” Jolanta Bortkiewicz istnieje na polskim rynku od 1990 roku, rozwijając swoją działalność na rynku kosmetycznym. Jest bezpośrednim i jedynym w Polsce przedstawicielem angielskiego producenta kosmetyków do włosów Richards & Appleby Ltd.

leniva