Gospodarka » Żywność

Płatki Owsiane Błyskawiczne Halina – codzienna porcja energii

Płatki Owsiane Błyskawiczne  Halina – codzienna porcja energii
Płatki Owsiane Błyskawiczne marki Halina to odżywczy i sycący element codziennego jadłospisu. Produkowane z najwyższej jakości owsa, idealnie sprawdzają się jako składnik lekkiego śniadania.

Są źródłem cennych składników mineralnych, dostarczają też energię niezbędną do rozpoczęcia pełnego wyzwań dnia.

Płatki owsiane, dzięki zawartości wielu substancji odżywczych, cieszą się dużą popularnością wśród zwolenników zbilansowanego żywienia. Stanowią wartościową podstawę pierwszego posiłku oraz smaczne uzupełnienie dietetycznych ciast i deserów.

Płatki Owsiane Błyskawiczne Halina są delikatne, miękkie i naturalne w smaku. Doskonale komponują się z mlekiem oraz napojami mlecznymi. Podawane z dodatkiem świeżych owoców lub suszonych bakalii stanowią lekkie, energetyczne i sycące danie. Ich przygotowanie jest bardzo proste, ponieważ nie wymagają gotowania. Należy zalać je gorącą wodą lub mlekiem, zamieszać i doprawić do smaku solą bądź cukrem.

Płatki owsiane zawierają białko oraz węglowodany, dzięki którym organizm otrzymuje, niezbędną do prawidłowego funkcjonowania, porcję energii. Płatki Owsiane Błyskawiczne Halina są także źródłem składników mineralnych, takich jak: żelazo, magnez, cynk oraz drogocennego błonnika, który wspiera procesy trawienne, poprawia pracę jelit i niweluje nieprzyjemne uczucie głodu.

Producent:       Sawex Foods Sp. z o.o.

Produkt:          Płatki Owsiane Błyskawiczne Halina

Gramatura:      400 g