Rozrywka i wypoczynek » Sport

Port Kibica – przystań dla fanów piłki nożnej i sportowych emocji

8 czerwca Port Łódź stanie się przystanią dla wszystkich, którzy kochają kibicować. Port Kibica będzie miejscem, gdzie na żądnych pozytywnych emocji miłośników futbolu czekają transmisje meczy, atrakcje tematyczne i możliwość przeżywania piłkarskiej fiesty w barwnym i rozentuzjazmowanym gronie.

Na czas zbliżających piłkarskich zmagań Port Łódź stanie się przystanią dla wszystkich, którzy chcą razem kibicować i przeżywać sportowe emocje. - Wiemy, że nasi klienci kochają piłkę nożną – dowiedli tego w trakcie Mistrzostw w RPA. Wówczas tłumnie gromadzili się na naszym Patio, żeby wspólnie oglądać mecze i bawić się z nami podczas futbolowej fiesty. Chcemy, żeby w czerwcu i lipcu ten sam duch wspólnej zabawy i sportowych emocji wypełnił cały Port Łódź – mówi Emilia Lange- Cichocka, menadżer działu marketingu Portu Łódź.

Niepowtarzalny klimat piłkarskiego turnieju poczują wszyscy, którzy odwiedzą Port Kibica, gdzie będzie można liczyć na  emocje na najwyższym poziomie. Goście centrum będą mogli obejrzeć transmisje wszystkich meczów na wielkim telebimie na Patio oraz na ekranach plazmowych w strefie restauracyjnej. Ci, którzy nie zdążą obejrzeć spotkań, będą chcieli ponownie przeżyć emocje z nimi związane lub jeszcze raz przeanalizować przebieg rozgrywki, będą mogli również oglądać powtórki meczów.

Wyjątkowymi okazjami do kibicowania będą mecze rozgrywane przez Polaków oraz finał zmagań. Na te dni przygotowane zostały specjalne atrakcje. Zabawy i konkursy w piłkarskim klimacie poprowadzi Irek Bieleninik, a na laureatów futbolowych konkurencji czekać będą upominki, wśród nich oficjalne gadżety turnieju. Aby aplauz i doping dla Reprezentacji Polski był jak najgłośniejszy, kibice otrzymają specjalne maty do klaskania. - Chcemy dać naszym klientom możliwość przeżywania sportowych uniesień razem z rodziną i przyjaciółmi. Przewidujemy wiele dodatkowych atrakcji w piłkarskim klimacie – zarówno dla panów, jak i dla pań. Zadbamy o sportową rywalizację, aktywny wypoczynek i przede wszystkim dobrą zabawę – mówi Emilia Lange- Cichocka.

Więcej informacji o wydarzeniach w Porcie Łódź znajduje się na stronie www.portlodz.pl.

Katarzyna Rąkowska