Firma » Bankowość

Pośrednictwo kredytowe

Oferty współpracy w zakresie sprzedaży kredytów oraz pożyczek. Spis największych instytucji finansowych zajmujących się sprzedażą kredytów i pożyczek (banki, pośrednicy kredytowi, instytucje pożyczkowe).

Pośrednictwo kredytowe to wciąż bardzo dynamicznie rozwijający się segment rynku finansowego w Polsce. W ciągu ostatnich kilkunastu lat powstało tysiące firm specjalizujących się w sprzedaży kredytów. Po okresie zawirowań powstałych w wyniku globalnego kryzysu finansowego, firmy doradztwa finansowego rosną w siłę, notując wysoką dynamikę wzrostu wartości sprzedaży.

Nie ulega wątpliwości, że rynek pośrednictwa kredytowego ewoluuje, a wraz z nim oczekiwania klientów, którym coraz trudniej sprostać. Dlatego też, pośrednicy kredytowi stale poszukują nowych produktów kredytowych, które zaspokoją potrzeby ich klientów. Odpowiedzią na powyższe problemy jest Katalog firm wydany przez serwis FranczyzaBanku.pl, który zawiera oferty współpracy największych instytucji finansowych zajmujących się sprzedażą kredytów i pożyczek.

Katalog umożliwia dostęp do kilkudziesięciu produktów finansowych oraz koncepcji biznesowych. Osoby zainteresowane współpracą w zakresie sprzedaży produktów finansowych uzyskają w nim niezbędne informacje. Przede wszystkim, dane kontaktowe do osób zajmujących się nawiązywaniem współpracy z pośrednikami finansowymi oraz dostęp do takich produktów jak: kredyty gotówkowe, kredyty konsolidacyjne, kredyty hipoteczne, kredyty samochodowe, kredyty dla firm, kredyty gospodarcze, kredyty z dotacją, kredyty pod zabezpieczenie, kredyty obrotowe, kredyty inwestycyjne, kredyty na start, kredyty bez ZUS i US, kredyty ratalne, pożyczki hipoteczne, leasing, factoring, chwilówki, pożyczki pozabankowe, pożyczki gotówkowe, karty kredytowe, konta osobiste, rachunki oszczędnościowe i depozytowe, produkty regularnego oszczędzania, ubezpieczenia, programy inwestycyjne.

Pobierz katalog firm [PDF]

Oferty współpracy "Kredyty i pożyczki" (banki, pośrednicy finansowi, instytucje pożyczkowe)

Zobacz artykuły na temat franczyzy:

• Poradnik Franczyzobiorcy: Własny biznes franczyzowy. Jak wybrać najlepszą franczyzę bankową?
  • Franczyza: otwórz własny biznes i zarabiaj z Najlepszymi!
  • Współpraca "kredyty i pożyczki"

Źródło: serwis FranczyzaBanku.pl

FranczyzaBanku