Dom » Architektura

Poznaj najnowsze Projekty Domów Nowoczesnych

Długo oczekiwany przez Inwestorów, katalog Projekty Domów Nowoczesnych, jest już dostępny w salonach prasowych na terenie całego kraju. Domy o prostej konstrukcji, ciekawie zaaranżowanych wnętrzach i nowoczesnym detalu architektonicznym, to temat przewodni najnowszego wydania.

Gotowe projekty domów, już od kilkudziesięciu lat cieszą się ogromną popularnością Klientów, którzy planują rozpoczęcie budowy własnego domu. Mogłoby się wydawać, że w tej branży, tradycyjny styl projektów domów zdominował rynek w Polsce - nic jednak  bardziej mylnego. Inwestorzy przytłoczeni ofertą tradycyjnych rozwiązań architektonicznych, poszukując świeżości i oryginalności - coraz częściej sięgają po nowoczesne koncepcje projektowe.

Właśnie dla takich Klientów przygotowaliśmy najnowsze wydanie katalogu Projekty Domów Nowoczesnych mówi Jerzy kala PR manager z Biura Projektów ARCHON+. Zamieściliśmy w nim 50 domów o bardzo przemyślanych, funkcjonalnych wnętrzach, charakteryzujących się jednocześnie atrakcyjną, nowoczesną stylistyką elewacji. Kolekcję domów nowoczesnych przygotowaliśmy w taki sposób, aby oprócz wyglądu zewnętrznego zaoferować naszym Klientom pakiet nowoczesnych rozwiązań, wpływających na komfort i energooszczędność przyszłego domu dodaje Jerzy Kala z Biura Projektów ARCHON+

Domy nowoczesne ARCHON+ mogą być realizowane ze standardowymi instalacjami, lub z zastosowaniem nowoczesnych systemów wentylacji mechanicznej z rekuperacją, z wykorzystaniem systemu ogrzewania kominkowego służącego do ogrzewania domu, lub z zainstalowaniem systemów solarnych wykorzystywanych jako dodatkowe źródło energii. O wszystkich nowoczesnych systemach instalacyjnych warto przeczytać w części redakcyjnej katalogu.

Szczególnej uwadze Państwa polecamy również  kosztorysy budowlane ARCHON+, które pozwolą  precyzyjnie zaplanować i zrealizować budowę całego domu od strony finansowej.  Nasze kosztorysy są aktualizowane co kwartał i w pełni modyfikowalne mówi Jacek Kosman Specjalista ds. kosztorysów z Biura Projektów ARCHON+. Oznacza to, że każdy Klient może łatwo, bez pomocy specjalistów dostosować koszty budowy zamieszczone w kosztorysie do cen materiałów budowlanych i robocizny, obowiązujących w jego regionie. Kosztorys, który standardowo oferujemy w wersji elektronicznej na CD, można także  łatwo wydrukować w wersji pełnej, lub dostosowanej do aktualnych potrzeb - np. sam przedmiar, lub wersję skróconą kosztorysu niezbędną dla banku, w momencie ubiegania się o kredyt hipoteczny dodaje Jacek Kosman z Biura Projektów ARCHON+.

Olbrzymią zaletą bieżącego wydania katalogu jest  niezwykle barwna szata graficzna - bardzo duże wizualizacje prezentujące domy z zewnątrz oraz kilkadziesiąt propozycji aranżacji wewnętrznej przestrzeni. Zapraszamy do kiosków w całej Polsce, po najnowsze Projekty Domów Nowoczesnych.

źródło: www.archon.pl

ARCHON+ Biuro Projektów