Kobieta, zdrowie, uroda » Medycyna

Prezes Aflofarmu wśród najbardziej wpływowych ludzi polskiej gospodarki

Jacek Furman znalazł się na 31. miejscu listy najbardziej wpływowych ludzi polskiej gospodarki według Dziennika Gazeta Prawna. Prezes Aflofarmu jest jedynym przedstawicielem branży farmaceutycznej. Oprócz niego na liście znaleźli się także m.in. Mateusz Morawiecki, Andrzej Duda, Marek Belka, Donald

Lista 50 najbardziej wpływowych ludzi polskiej gospodarki jest co roku publikowana przez Dziennik Gazeta Prawna. Pierwsze miejsce w zestawieniu zajął Mateusz Morawiecki.

W tym roku po raz pierwszy na liście znalazł się Jacek Furman. W publikacji podkreślono ogromną rolę Aflofarmu w budowaniu polskiego rynku leków bez recepty oraz dermokosmetyków. Dziś połowa przychodów w tym segmencie (leków bez recepty) osiąganych w Europie Środkowo – Wschodniej jest generowana przez Polskę – czytamy w publikacji.

To nie pierwsze wyróżnienie dla Jacka Furmana w ostatnich miesiącach. W listopadzie 2017 r. prezes Aflofarmu otrzymał nagrodę specjalną podczas konkursu EY Przedsiębiorca Roku.

Pełen ranking 50 Najbardziej Wpływowych Ludzi Polskiej Gospodarki jest dostępny pod adresem: http://biznes.gazetaprawna.pl/artykuly/1103285,ranking-50-najbardziej-wplywowych-ludzi-polskiej-gospodarki.html

Lyssusus

Zamów opracowanie informacji prasowej

Dziś:
KONFERENCJA ANTYDOPINGOWA WARSZAWA
Za 1 dzień:
Magdalena Witkiewicz i Alek Rogoziński z wizytą w Empik Bonarka, 23.06, godz. 16:00
prezent dla Taty - warsztaty
Za 2 dni: