Rozrywka i wypoczynek » Gry

Print Fighter4

Print Fighter4 to przygotowana przez Black Point gra komputerowa. Dzięki niej internauci mogą wymierzać wirtualne ciosy karate i zdobywać całkiem realne nagrody. Na najlepszych Black Point PRINT FIGHTERÓW czekają: telewizor, konsole Playstation i drukarki z zestawami atramentów marki Black Point.

W przygotowaną przez Black Point grę Print Fighter4 można zagrać po zalogowaniu się na stronie www.printfighter4.pl.

Zasady zabawy są proste – zawodnik musi na tyle skutecznie zadawać ciosy w pojedynku karate, aby w jak najkrótszym czasie wyeliminować przeciwników i zdobyć przy tym największą liczbę punktów. Gracz, jako PRINT FIGHTER reprezentujący markę Black Point, musi zmierzyć się m.in. z ZaMiennikiem i PEHmanem. Podczas walki ma do dyspozycji specjalne ciosy - ,,arktyczną tarczę jakości”, ,,blask wydajnej energii” i ,,oszczędny krok smoka”. Ważna jest technika, refleks i trafność uderzeń, tym bardziej że z każdym kolejnym pojedynkiem stopień trudności wzrasta.

Print Fighter4 wzorowany jest na kultowej grze komputerowej Street Fighter, wymyślonej jeszcze w latach 90., a która do dzisiaj ma sporą grupę wielbicieli. - Jestem przekonana, że Print Fighter4 to gratka nie tylko dla sympatyków Street Fightera – mówi Anna Kanak, specjalista ds. marketingu w Black Point S.A. – Tutaj adrenalina jest podwójna – gracz pojedynkuje się z komputerowo generowanymi zawodnikami, a do tego konkuruje z innymi o realne nagrody – dodaje.

Dla graczy z największą liczbą punktów Black Point przygotował nagrody - telewizor, gry Street Fighter, konsole Playstation, drukarki z zestawami atramentów Black Point i smycze z pendrive’ami. Zabawa będzie trwać przez najbliższe dwa miesiące.

Profitcomms