Rozrywka i wypoczynek » Hobby

Produkty regionalne w Poznań City Center

Staropolskie wędliny dymem wędzone, wiejski chleb na zakwasie czy miody z polskich pasiek to wszystko będzie czekać na odwiedzających PCC podczas Jarmarku Produktów Regionalnych.

Od jutra do niedzieli (9-12.10) wszyscy smakosze będą mogli wybierać spośród wielu produktów oferowanych przez lokalnych producentów.

Święto smakoszy tradycyjnych produktów po raz kolejny zawitało do Centrum. W dniach 9-12 października 2014 na poziomie 0 w Poznań City Center odbywać się będzie Jarmark Produktów Regionalnych. Wtedy też będzie można skorzystać z ofert lokalnych producentów. Na wszystkich którzy w tych dniach pojawią się w PCC będą czekać naturalne chleby, sery góralskie i oscypki  oraz słodycze. Te ostatnie na pewno ucieszą najmłodszych klientów, którzy będą mogli posmakować ręcznie robionych cukierków i lizaków. Więksi Klienci będą zachwyceni świeżością oferowanych produktów, a unoszące się zapachy będą zachęcały do kosztowania. Wszyscy którzy odwiedzą Jarmark Produktów Regionalnych będą mogli wybrać w szerokiej oferty olejów naturalnie tłoczonych, a także innych lokalnych produktów.  Dzięki temu cyklicznemu wydarzeniu poznaniacy mogą poznać tradycyjne receptury i smaki, tym samym dbając o swoje kubki smakowe.

PRinspiration