Dom » Architektura

Projekty domów ARCHON+ dla powodzian

Współczujemy rodzinom z całej Polski, które w wyniku niespotykanych od wielu lat opadów deszczu i powodzi straciły swoje domy oraz cały majątek.

Szczególnie dotkliwie ucierpiały domy, które zlokalizowane na terenach położonych poza zasięgiem wezbranych rzek, rozpadły się pod wpływem osuwających się zwałów ziemi.

Biuro Projektów ARCHON+ pragnie włączyć się w akcję pomocy poszkodowanym – przekazując bezpłatnie gotowe projekty domów ze swojej kolekcji.  Mamy nadzieję, że drobna pomoc z naszej strony będzie zachętą dla wszystkich producentów materiałów budowlanych do włączenia się w akcję pomocy powodzianom. Zachęcamy wszystkie osoby, które planują odbudowę swojego domu do kontaktu z naszym biurem – nasi pracownicy przekażą  informacje dotyczące wszelkich formalności, które są niezbędne, aby otrzymać darowiznę projektu oraz prześlą bezpłatny katalog „Domy Które Kochacie” z pełną ofertą. Biuro Obsługi Klienta  ARCHON+ tel. 12 37 21 900, archon@archon.pl.

Bardzo prosimy o przekazanie tej informacji osobom, które ucierpiały w trakcie powodzi i potrzebują pomocy.

źródło: www.archon.pl

ARCHON+ Biuro Projektów