Kobieta, zdrowie, uroda » Ciało

Promocja marki Familijne - jeszcze więcej wafelków Familijne 2GO

Wystartowała promocja wafli Familijne 2GO. Przy zakupie dużej paczki konsument otrzyma wafel gratis, a wybierając pojedynczy wafelek dostanie aż 50% gratis. Promocja trwa do wyczerpania zapasów, komunikują ją stickery na opakowaniach.

Marka Familijne wspiera indywidualnie pakowane wafelki Familijne 2GO specjalną promocją w punktach sprzedaży. Teraz przy zakupie dużej paczki konsument otrzyma wafel gratis, tym samym wybierając wielopak, nabywa 4+1 gratis. Z kolei sięgając po pojedynczy wafelek 20 g, dostanie aż 50% gratis. Wafelki Familijne 2GO z gratisem będą dostępne do wyczerpania zapasów. Promocyjne opakowania wyróżniają się stickerami na opakowaniach.

Familijne 2GO to indywidualnie pakowane wafelki. Za ich wyśmienity smak odpowiadają kremy: aksamitnie czekoladowy oraz puszysty mleczny, które razem tworzą wyjątkowo zgraną i pyszną kompozycję. Familijne 2GO nie mają polewy czekoladowej, dzięki czemu nie brudzą rąk i się nie rozpuszczają. Stanowią idealną chrupiącą przekąskę na co dzień.

Producent: Colian Sp. z o.o.

Marka: Familijne

Produkty: