Firma » Reklama

Promuj firmę odpowiednim gadżetem

Zbliża się koniec sezonu wakacyjnego i nadchodzi czas wydarzeń biznesowych, imprez o charakterze firmowym oraz targów branżowych. Jest to dobra okazja do zaprezentowania firmy, dzięki nowoczesnym i zaskakującym, indywidualnym materiałom reklamowym.

Przygotowanie odpowiedniego, dobrze prezentującego firmę artykułu promocyjnego nie jest kwestią pięciu minut.

Decyzja o zakupie powinna być wynikiem analizy potrzeb wizerunkowych firmy oraz rynku. Równie ważnym co cena kryterium powinna być przydatność reklamowego gadżetu oraz fakt, czy w jakikolwiek sposób budzi on skojarzenie z marką.

W przypadku, gdy firma nie ma jasno sprecyzowanych potrzeb, warto skorzystać z usług profesjonalnego doradcy. Taka konsultacja jest nieocenioną pomocą w wyborze zarówno odpowiedniego artykułu, jak też właściwej kreacji graficznej i techniki jej naniesienia. W Promocyjne.pl proces doradczy rozpoczyna się już wtedy, gdy Klient wykazuje zainteresowanie ofertą. Doświadczeni pracownicy wspierają Kupującego od chwili pojawienia się zapytania do momentu sfinalizowania zamówienia, które następuje po potwierdzeniu odbioru artykułów reklamowych.

Nadchodzący sezon jest pełen różnego rodzaju imprez firmowych, trwają przygotowania do targów oraz wydarzeń branżowych. Sprawdzoną metodą promocji są ciekawe i dopasowane do profilu firmy artykuły reklamowe. Mogą one przybrać różną formę. Nie zawsze jednak kontrowersyjne, bądź drogie rozwiązanie jest najlepsze. Często wystarczy drobny, ale interesujący pomysł na gadżet, który przyciągnie uwagę potencjalnych odbiorców.

Przykładem ciekawego artykułu promocyjnego jest Poster Pen, długopis z rozwijanym plakatem. Rozwiązanie to jest połączeniem ulotki reklamowej z funkcjonalnością: coś do pisania przyda się każdemu i zawsze. Firma, która zechce się zareklamować dzięki Poster Penowi ma do wykorzystania bardzo dużą dwustronną powierzchnię o wymiarach 2 x 7cm x 17cm. Na mini-plakacie możliwe jest zamieszczenie dowolnej, kolorowej grafiki, którą łatwo można rozwinąć i obejrzeć.

Poster Pen jest tylko jedną z możliwości. Aby uzyskać pomoc w wyborze skutecznych artykułów reklamowych, zachęcamy do kontaktu. Szczegółowa oferta jest dostępna na stronie www.promocyjne.pl

Promocyjne.pl