Rozrywka i wypoczynek » Święta

Przedświąteczne przygotowania łatwiejsze z Portem Łódź

Czas przedświątecznych przygotowań to okres, który należy dobrze rozplanować. Specjalnie dla swoich klientów Port Łódź wprowadzi szereg udogodnień, dzięki którym organizowanie Świąt Bożego Narodzenia i Sylwestra stanie się dużo łatwiejsze.

Boże Narodzenie i Sylwester to czas, na który w ciągu roku czeka się z największą niecierpliwością. Natłok obowiązków nie zawsze  pozwala jednak na zrobienia zakupów w ciągu dnia. Zauważając przedświąteczne potrzeby swoich klientów, Port Łódź przedłuży godziny otwarcia centrum tak, aby każdy chętny mógł kupić niezbędne świąteczne produkty w dogodnym dla siebie czasie. Wszyscy zapracowani zakupowicze będą mogli skorzystać z oferty Portu Łódź w następujących godzinach:

13 - 14 i 20 – 21 grudnia (piątek - sobota) -  10.00 – 22.00

15 i 22 grudnia (niedziela) – 10.00 – 21.00

23 grudnia (poniedziałek) – 10.00 – 22.00

24 grudnia (Wigilia) – 10.00 – 15.00

31 grudnia (Sylwester) – 10.00 – 16.00

Okazyjnie i komfortowo

Wszyscy, którzy poszukują świątecznych prezentów w okazyjnych cenach powinni wybrać się Portu Łódź w piątek, 13 grudnia. Wtedy to w sklepach ceny nagle stopnieją z powodu Dnia Wielkich Promocji.

Aby zakupy w Porcie Łódź były jeszcze prostsze, jego klienci mogą na co dzień skorzystać z bezpłatnego parkingu, który pomieści 4500 samochodów. Odwiedzający centrum handlowe mogą też skorzystać z bezpłatnej szatni zlokalizowanej naprzeciwko sklepu Leroy Merlin. Wybierających się na większe zakupy ucieszy fakt, że szatnia wyposażona jest w zamykane szafki, w których przechować można większe torby.

Więcej informacji znajduje się na stronie www.portlodz.pl.

Maria Szwed