Kobieta, zdrowie, uroda » Ciało

PURE FITNESS – NOWY NAJEMCA W CH TARGÓWEK

Z początkiem czerwca na terenie Centrum Handlowego Targówek, przy ul. Głębockiej 15, rozpoczął działalność Pure Fitness.

Pure to najszybciej rozwijająca się sieć klubów w Polsce. Nowo otwarty klub jest 17. placówką powstałą pod tą marką.

Klub zajmuje 1060 m2 powierzchni Galerii. Na terenie CH Targówek znajdują się przestronne sale fitness i siłownia. Goście będą mogli wziąć udział w rozmaitych zajęciach, prowadzonych przez wykwalifikowaną kadrę trenerską, m.in.: ABT, aerobic, fitball, pilates, stretching, TBC. Przewidziane są również kursy tańca, zajęcia dla mam z dziećmi, yoga, oraz zajęcia wykorzystujące sztuki walki.

W dni powszednie klub będzie otwarty w godzinach 6:30 – 22:30. W weekendy od 8:00  do 21:00.

Centrum handlowe Targówek jest największym obiektem rozrywkowo-handlowym prawobrzeżnej Warszawy, oferującym ponad 140 markowych sklepów, wiele punktów usługowych i gastronomicznych (kawiarnie, restauracje). Galeria mieści się przy trasie Toruńskiej, w sąsiedztwie jednego z największych kompleksów handlowych znajdujących się w Warszawie. Do dyspozycji Klientów dostępnych jest 2000 miejsc parkingowych. Centrum w pełni dostosowane dla osób niepełnosprawnych.

Smart Media Sp. z o. o.