Firma » Finanse

Raiffeisen Leasing liderem Book of Lists w kategorii firma leasingowa

Raiffeisen-Leasing Polska S.A. znalazł się na pierwszym miejscu zestawienia „Book of Lists” w kategorii firma leasingowa. Wyróżnienie zostało przyznane podczas uroczystej gali tegorocznego wydania „Book of Lists”.

Raport Book of Lists wydawany jest w Polsce przez wydawnictwo Warsaw Business Journal od blisko 20 lat. Publikacja ma charakter rankingowy i powstała w celu wyróżnienia największych i najprężniej działających firm w Polsce. Book of Lists wyróżnia najlepsze firmy z 8 sektorów gospodarki. Nagrody przyznawane są na podstawie szczegółowych informacji finansowych i statystycznych uszeregowanych wg kryteriów dostosowanych do specyfiki danej branży.

Premiera wydawnictwa Book of Lists odbywa się na corocznej prestiżowej gali, podczas której obecni są prezesi i członkowie zarządów wszystkich wyróżnionych firm.

W imieniu Raiffeisen-Leasing Polska S.A nagrodę odebrał Prezes Zarządu Andrzej Krzemiński.

– W rankingu Book of Lists jesteśmy obecni już od kilku edycji. Tegoroczna najwyższa pozycja jest ukoronowaniem naszej obecności w zestawieniu. Jest to kolejny dowód na to, że konsekwentnie realizujemy wizję towarzyszącą nam od początku działalności i dzięki niej podnosimy naszą pozycję rynkową – Andrzej Krzemiński, Prezes Zarządu Raiffeisen Leasing Polska S.A

Raiffeisen Leasing