Technologie » Komputery

REMA TIP TOP zarządza globalnymi operacjami serwisowymi dzięki rozwiązaniu IFS Zarządzanie Serwisem

Firma IFS, globalny dostawca oprogramowania dla przedsiębiorstw, informuje, że REMA TIP TOP AG — globalny dostawca produktów i usług w obszarze m.in. transportu materiałów, zabezpieczeń powierzchni, a także naprawy opon samochodowych — zadecydowała o wdrożeniu rozwiązania IFS Zarządzanie Serwisem.

IFS Zarządzanie Serwisem ma zastąpić dotychczasowe oprogramowanie zmodyfikowane na potrzeby firmy REMA TIP TOP, tworząc nową strategiczną platformę przeznaczoną do obsługi wszystkich obszarów działalności. Platforma ta zostanie wdrożona w standardowy sposób, co umożliwi firmie REMA TIP TOP spójne mapowanie globalnych procesów serwisowych. Rozwiązanie zostanie udostępnione w usłudze IFS Managed Cloud w środowisku Microsoft Azure jako kompleksowa usługa oparta na idei prywatnej chmury.

Serwis to najważniejszy obszar działalności firmy REMA TIP TOP — ponad jedna trzecia wszystkich pracowników to członkowie globalnego zespołu serwisantów. Oprócz obszernej oferty produktów, firma świadczy również kompleksowe usługi serwisowe w każdym z trzech obszarów swojej działalności. Klienci firmy REMA TIP TOP mogą liczyć na niezmienną wydajność operacyjną nawet przy intensywnej eksploatacji swoich urządzeń, co nie byłoby możliwe bez obsługi serwisowej na najwyższym poziomie. Dlatego właśnie serwisanci firmy REMA TIP TOP przeprowadzają regularne kontrole instalacji, opracowują i realizują przejrzyste zalecenia dotyczące obsługi technicznej, zapewniając, że wszystko u klienta działa, jak należy.

Czytaj całość  artykułu tutaj: https://www.erp-view.pl/wiadomosci/rema_tip_top_zarzadza_globalnymi_operacjami_serwisowymi_dzieki_rozwiazaniu_ifs_zarzadzanie_serwisem.html

openmediagroup

Zamów opracowanie informacji prasowej

Publikuj artykuły i zarabiaj z CentrumPR.

Dziennikarstwo obywatelskie

Piszesz artykuły? CentrumPR to serwis stworzony również dla dziennikarzy obywatelskich. Błyskawiczna publikacja, wysokie miejsca w Google to zalety których może nam pozazdrościć konkurencja.
Dziennikarstwo obywatelskie
porównanie serwisów