Dom » Wnętrza

Rodzinny design QUAX w Muppetshop

Innowacyjne produkty belgijskiej marki QUAX, oferującej designerskie meble i artykuły przeznaczone dla najmłodszych, dostępne są w Muppetshop. Firma, poza wysokiej klasy produktami, proponuje również pełne wsparcie na każdym etapie projektowania pokoju dziecka.

QUAX jest marką kładącą duży nacisk na innowacyjność, funkcje użytkowe oraz bezpieczeństwo i trwałość produktów, które skierowane są głównie dla dzieci na każdym etapie ich rozwoju. Wyróżnia je oryginalność, wyjątkowy design oraz wysoka jakość i trwałość. Belgijska marka QUAX w ciągu 6 lat istnienia wypracowała sobie charakterystyczny tylko dla niej, rozpoznawalny i ceniony na całym świecie styl.

Dzięki marce QUAX bez problemów można urządzić przytulny kącik dla niemowlęcia, w którym znajdą się piękne i praktyczne meble oraz niezbędne na ten okres akcesoria. Każdy z produktów został zaprojektowany tak, aby jak najefektywniej wykorzystać jego funkcję i wspierać rodziców w podążaniu za rozwojem i dorastaniem ich pociech. Nieco starsze dzieci będą szczęśliwe w pokoju z „dorosłymi" meblami (n.p. stylowe i piękne tapicerowane sofy i fotele) w wymiarach idealnie przystosowanych do ich małych organizmów. Jednak QUAX idzie o krok dalej, oferując meble, które „rosną" wraz z naszymi dziećmi, by wprowadzić je w dorosłe życie.

Quax nie zapomniał także o innych artykułach wyposażenia wnętrz, a także mięciutkich i pomysłowych zabawkach, kompletach pościeli, baldachimach czy ręcznikach, kształtujących gust dzieci od najwcześniejszych lat. Wszystko wykonane w stonowanej, niekrzykliwej kolorystyce i minimalistycznej, cieszącej oko formie.

Staranny dobór i trwałych materiałów oraz precyzyjnie opracowane technologie dają gwarancję trwałości i bezpieczeństwa wszystkich wyrobów Quax. Muppetshop jest wyłącznym dystrybutorem tej marki na Polskę, a przy tym jest otwarty na współpracę z architektami i projektantami wnętrz, służąc im aktywną pomocą podczas każdego etapu powstawania projektów pokoi dzieci.

Więcej: www.muppetshop.pl

OKK!