Rozrywka i wypoczynek » Rozrywka

Rodzinny pobyt w LEGOLAND® Billund Resort od Centrum Handlowego Bielawy

Nie lada gratka dla prawdziwych LEGOmaniaków! Już w dniach 17-18 lutego w godzinach 10.00-20.00 w Centrum Handlowym Bielawy każdy będzie mógł odkryć świat najpopularniejszych klocków świata.

W programie wydarzenia m.in. tor z elektrycznymi samochodzikami LEGO®, strefa zabaw klockami i grami zręcznościowymi na tabletach, a także konkursy z nagrodami, w tym do wygrania rodzinny pobyt w LEGOLAND® Billund Resort w Danii.

Jak sama nazwa wskazuje – LEGO® pochodzi od słowa „LEg GOdt“, co w języku duńskim oznacza „Baw się dobrze“. W najbliższy weekend Centrum Handlowe Bielawy zamieni się w kolorowy i bajkowy świat LEGO®, pełen dobrej zabawy. Na uczestników spotkania czekają takie atrakcje jak:

·         tor z elektrycznymi samochodzikami z LEGO®;

·         strefa multimedialna z interaktywną grą;

·         rodzinne stoły pełne klocków LEGO® do budowy własnych konstrukcji;

·         wystawa kilkunastu budowli i postaci z klocków prosto z LEGOLAND® Billund.

Uzupełnieniem wydarzenia będą konkursy wiedzy o LEGOLAND® oraz rywalizacja w budowaniu najwyższej wieży z klocków LEGO®. Dla zwycięzców przygotowano atrakcyjne nagrody – zestawy klocków LEGO®, bilety do LEGOLAND®, a nawet rodzinny pobyt w LEGOLAND® Billund Resort!

„Już w najbliższy weekend zapraszamy wszystkich klientów CH Bielawy na rodzinne wydarzenie z parkiem rozrywki LEGOLAND® Billund Resort w roli głównej. Zarówno dzieci, jak i rodzice będą mogli przenieść się do niesamowitego świata zbudowanego z kultowych klocków LEGO®, oddać się twórczej zabawie i wygrać atrakcyjne nagrody” – mówi Marcin Żelazny, dyrektor Centrum Handlowego Bielawy.

LEGOLAND® Billund Resort  to jeden z najpopularniejszych parków rozrywki na świecie obchodzący w tym roku swoje 50-lecie. To jedna z najciekawszych i najbardziej kreatywnych propozycji na spędzenie rodzinnych wakacji. Otwarty w 1968 r. jest największym parkiem Legoland na świecie. Zwiedzający mają okazję podziwiać m.in. miniatury autentycznych budowli, jak stadion drużyny FC Kopenhaga, Pałac Królewski, olbrzymi posąg Indianina, Statuę Wolności i inne miniatury, związane zwłaszcza z tematyką duńską.

Regulamin konkursu, w którym nagrodą jest rodzinny pobyt w LEGOLAND® Billund Resort dostępny na stanowisku konkursowym oraz w siedzibie Organizatora.

O CENTRUM

Centrum Handlowe Bielawy to kompleks handlowy zlokalizowany przy głównej ulicy w dzielnicy Bielawy w Toruniu, ze strefą potencjalnych klientów sięgającą 239 000 osób w promieniu 20 minut jazdy samochodem. Przestronne wnętrza gwarantują wygodne i przyjemne zakupy. Na terenie centrum znajdują się największy w Toruniu hipermarket Carrefour oraz liczne butiki i punkty usługowe. Więcej na: www.bielawy-torun.pl.

Właścicielem CH Bielawy jest Aerium, jedna z największych europejskich grup inwestycyjnych, deweloperskich i zarządczych. Zarządcą centrum jest Apsys Polska S.A.

O APSYS

APSYS jest jednym z wiodących operatorów branży centrów handlowych w Polsce i we Francji. Firma powstała w 1996 roku i działa jako inwestor, deweloper, agent ds. najmu, menadżer projektu oraz zarządca nieruchomości. Tworzy innowacyjne, „szyte na miarę” projekty uwzględniające specyfikę danego miejsca, kontekst społeczny oraz środowisko naturalne. Do największych inwestycji firmy należą Manufaktura w Łodzi oraz Posnania w Poznaniu, otwarta w październiku 2016 jako największe centrum zakupów, rozrywki i rekreacji w Wielkopolsce (100 000 m2 GLA).

APSYS Polska zarządza obecnie 1 000 000 mkw GLA w 24 centrach handlowych zlokalizowanych w 17 największych miastach w Polsce. Firma i jej projekty były wielokrotnie  nagradzane przez PRCH, ICSC, EuropaProperty oraz CiJ w dziedzinach rozwoju, zarządzania oraz marketingu. Więcej informacji: www.apsysgroup.pl

Orchidea

Zamów opracowanie informacji prasowej