Firma » Biznes

Rozszerz swojego XL'a!

Posiadasz system Comarch ERP XL? Potrzebujesz dodatkowych, niestandardowych narzędzi wspomagających pracę systemu? Zgłoś się do Graphcom!

Graphcom to uznany na rynku partner Comarch, którego podstawą działalności jest zarówno wdrażenie oprogramowania Comarch, jak i dostarczanie kompleksowych rozwiązań, zbudowanych na ich bazie. Bogata wiedza pracowników, pozwala na precyzyjne dostosowanie oferowanych rozwiązań do potrzeb każdego przedsiębiorstwa.

Wieloletnie doświadczenie w tworzeniu narzędzi autorskich oraz ich integracji z wdrażanymi systemami, przyczyniają się do bezpiecznej i efektywnej pracy przedsiębiorstw z różnych branż. Przykładowe autorskie narzędzia Graphcom, kompatybilne z systemem Comarch ERP XL, to m.in.:

• narzędzie do Obiegu Dokumentów
  • narzędzie do Rejestracji Operacji Produkcyjnych
  • narzędzie do Obsługi Reklamacji
  • narzędzie do Konfiguracji Produktu
  • narzędzie do Komunikacji z Firmami Spedycyjnymi
  • narzędzie do Współpracy z Wagami
  • platforma B2B

W ramach współpracy przedsiębiorstwa mogą liczyć na kompleksową obsługę, począwszy od analizy potrzeb, stworzenia narzędzia, po wdrożenie, przeszkolenie personelu i serwis powdrożeniowy.

Optymalizacja wykorzystywanych systemów, a także ich integracja z aplikacjami innych producentów wspomagają i usprawniają codzienną pracę przedsiębiorstwa, przyczyniając się do wyraźnych oszczędności czasu oraz pieniędzy.

Poszerz funkcjonalność systemu ERP i zwiększ  przewagę konkurencyjną. Nie zwlekaj, skontaktuj się z nami już dziś!

wejdź na www.graphcom.pl

Graphcom