Technologie » Komputery

Rozwiązania Kaspersky Lab Produktami Roku wg magazynu PC World

Kaspersky Lab Polska informuje, że programy Kaspersky Internet Security 2011 oraz Kaspersky Anti-Virus 2011 zostały uhonorowane prestiżowym wyróżnieniem "Produkt Roku 2010" przez polską edycję magazynu PC World.

Produkty Kaspersky Lab były nominowane w dwóch kategoriach plebiscytu: "Programy antywirusowe" oraz "Pakiety zabezpieczające (Internet Security)". W pierwszej zwyciężył Kaspersky Anti-Virus 2011, natomiast w drugiej Kaspersky Internet Security 2011.

Rozwiązania Kaspersky Lab ze znaczną przewagą pokonały takie produkty, jak Norton Internet Security 2011, G DATA TotalCare 2011 czy BitDefender Internet Security 2011.

Wyniki plebiscytu opublikowano w styczniowym numerze PC World (nr 1/2011). W ciągu dwóch tygodni Czytelnicy magazynu PC World oraz wszyscy Internauci odwiedzający witrynę plebiscytu mogli głosować na swoje ulubione produkty. Dodatkowo, swoje typy w każdej z kategorii wskazała również Redakcja magazynu. Programy firmy Kaspersky Lab zwyciężyły zarówno w opinii Redakcji, jak i Czytelników.

Listę wszystkich kategorii oraz zwycięzców plebiscytu magazynu PC World można znaleźć na stronie  http://go.pcworld.pl/31824.

Informację można wykorzystać dowolnie z zastrzeżeniem podania firmy Kaspersky Lab jako źródła.

Zostań naszym Fanem na Facebooku: www.facebook.com/KasperskyLabPolska.

Kaspersky Lab Polska Sp. z o.o.