Technologie » Komputery

Rozwiązanie IFS Zarządzanie Serwisem w Terenie rozszerzono o elementy koncepcji przedsiębiorstwa 2.0

Integracja ze środowiskiem Sales Cloud pozwala firmom na rozszerzenie funkcji platformy Salesforce CRM o rozwiązania zawarte w oprogramowaniu IFS Zarządzanie Serwisem w Terenie, takie jak logistyka zwrotów, zoptymalizowane harmonogramowanie czy inne rozwiązania niezbędne do bezbłędnej wyceny oraz realizacji złożonych zadań z zakresu usług serwisowych w terenie. Integracja z platformą Salesforce zapewnia użytkownikom rozwiązania IFS Zarządzanie Serwisem w Terenie wgląd w całą historię współpracy z klientami, co ułatwia przygotowywanie oferty rekomendowanych produktów oraz usług i pomaga zwiększyć przychody przez sprzedaż dodatkowych pozycji.

Czytaj całość artykułu: https://www.erp-view.pl/sfa_ffa/rozwiazanie_ifs_zarzadzanie_serwisem_w_terenie_rozszerzono_o_elementy_koncepcji_przedsiebiorstwa_2_0_oraz_o_funkcje_integracji_ze_srodowiskiem_sales_cloud.html

openmediagroup