Gospodarka » Przemysł

RTV EURO AGD w nowej odsłonie w Centrum Handlowym Osowa

W związku z przedłużeniem umowy najmu z marką RTV EURO AGD, w piątek 28 sierpnia w Centrum Handlowym Osowa w Gdańsku nastąpiło otwarcie salonu RTV EURO AGD w nowej lokalizacji. Nowa powierzchnia sklepu wynosi 335 m2.

RTV EURO AGD jest pierwszą ogólnopolską wyspecjalizowaną siecią detaliczną. Odświeżony sklep RTV EURO AGD w CH Osowa oferuje sprzęt audio-wideo, zmechanizowany sprzęt gospodarstwa domowego, laptopy i inny sprzęt komputerowy, sprzęt telekomunikacyjny, sprzęt fotograficzny oraz akcesoria.

„Cieszymy się, że RTV EURO AGD, który jest obecny w CH Osowa od otwarcia obiektu, przedłużył umowę najmu na kolejne lata. Potwierdza to, że Osowa jest atrakcyjnym miejscem do prowadzenia biznesu” mówi Agnieszka Wojtaszczyk, dyrektor Centrum Handlowego Osowa.

Salon RTV EURO AGD jest teraz zlokalizowany pomiędzy sklepem CARRY a drogerią Rossmann.

Centrum Handlowe Osowa to jedno z pierwszych centrów handlowych w Trójmieście. Zlokalizowane jest przy Obwodnicy Trójmiasta, przy trasie będącej przedłużeniem autostrady A1 i prowadzącej na Hel (droga krajowa S6), co świadczy o dobrym skomunikowaniu obiektu oraz łatwym i szybkim do niego dostępie. Oferta handlowa obejmuje hipermarket, liczne butiki i punkty usługowe, plac zabaw wraz z wykwalifikowanym personelem sprawującym opiekę nad dziećmi oraz specjalną strefę dla rowerów, zlokalizowaną na monitorowanym parkingu przy strefie restauracyjnej. CH Osowa to miejsce przyjazne rodzinom oraz osobom niepełnosprawnym. Nowoczesna strefa restauracyjna z darmowym dostępem do bezprzewodowego internetu idealnie nadaje się na spotkania biznesowe oraz dla osób będących w podróży. Więcej informacji o centrum na stronie www.chosowa.pl

Właścicielami Centrum Handlowego Osowa są firmy: Pradera Gdańsk Osowa Sp. z o.o., należąca do funduszu PCEF zarządzanego przez Praderę (www.pradera.com) oraz OIK Gdańsk Retail Project Sp. z o.o. należąca do funduszu HANSAINVEST (www.hansainvest.com). Zarządcą obiektu jest Apsys Polska S.A. (www.apsysgroup.com).

Orchidea