Kultura, sztuka » Muzyka

Ryszard Rynkowski na Mikołajki w Media Expert

Już w ten czwartek – 6 XII - Ryszard Rynkowski będzie podpisywał swój najnowszy album RAZEM w elblądzkim Media Expert przy ulicy Teatralnej 5.

W tym dniu także do nabycia będzie w salonie płyta artysty w specjalnej cenie promocyjnej – za 19,99 zł. Spotkanie będzie z pewnością gratką dla fanów artysty, którzy będą mogli nie tylko poprosić Go o autograf, ale i zrobić sobie  wspólne zdjęcie a także chwilę z Nim porozmawiać. W nagraniu płyty udział wzięli mieszkańcy Elbląga i okolic w osobach młodych artystów z programu Bitwa na głosy oraz muzyków z Elbląskiej Orkiestry Kameralnej, sam Ryszard Rynkowski także jest z Elbląga, co podkreśla wagę wydarzenia i prawdziwą gratkę dla fanów i mieszkańców Elbląga.

6 XII – 17:00-19:00, Media Expert, Teatralna 5

Media Expert w Elblągu posiada dwa elektromarkety. Oba należą do firmy TERG S.A. – największego dystrybutora w sieci.

Media Expert to jedna z trzech największych sieci oferującej multimedia, RTV i AGD w 286 elektromarketach w całej Polsce.  To jedna z największych i najlepiej rozpoznawalnych marek tej branży, dostarczająca klientom największy wybór elektroniki użytkowej w najniższych cenach.

TERG / Media Expert
www.mediaexpert.pl