Gospodarka » Żywność

Ryż Brązowy Britta – odżywczy i smaczny

Ryż Brązowy Britta – odżywczy i smaczny
Zobacz więcej zdjęć »
Konsumentom prowadzącym zdrowy i aktywny tryb życia marka Britta dedykuje pełnoziarnisty Ryż Brązowy, który jest wartościowym komponentem zrównoważonej diety.

 

Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:

Ryż brązowy polecany jest do codziennego spożycia przez dietetyków, gdyż zawiera drogocenny błonnik. Jest jednym z najmniej przetworzonych rodzajów ryżu, ponieważ w procesie obróbki ziarna usunięta zostaje jedynie jego zewnętrzna, niejadalna okrywa. Dzięki temu zachowuje wartości odżywcze. Ryż brązowy będzie również cennym składnikiem diety odchudzającej, gdyż posiada niski indeks glikemiczny - pozwala zatem na dłużej zachować uczucie sytości, a w konsekwencji zmniejsza uczucie głodu.

Ryż Brązowy marki Britta może stanowić podstawę wielu ciekawych, a przede wszystkim odżywczych potraw. Doskonale współgra z drobiem oraz daniami typu casserole. Smakuje wybornie serwowany z dodatkiem warzyw. Idealnie sprawdzi się w połączeniu z bakłażanem, pieczarkami i świeżym rozmarynem. Wielbiciele dań na ciepło mogą spróbować ciekawego zestawienia ryżu brązowego z brokułami, ananasem i kurczakiem – w wersji na słodko.

 

Producent:       „Sawex Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością" Foods Sp.k.

Produkt:          Ryż Brązowy Britta

Gramatura:      4 x 100g

Cena det.:        ok. 4 zł



Redakcja CentrumPR informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja CentrumPR nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

Sawex Foods
http://www.foods.sawexpl.com/

Komentarze (0)


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl
Opublikuj własny artykuł
Opublikuj artykuł z linkami

Kalendarium

Przejdź do kalendarium »

dodaj wydarzenie »

Ostatnio dodane artykuły

dodaj artykuł »