Firma » Finanse

Sage zaprasza do składania księgowym życzeń

9 czerwca przypada Dzień Księgowego. Na tę okazję Sage uruchomia aplikację, która pozwala przesłać księgowym niecodzienne życzenia. Akcję powiązano z konkursem, w którym główną nagrodą jest iPad.

9 czerwca przypada święto wszystkich księgowych. Sage, doskonale znany wszystkim księgowym wiodący producent i dostawca oprogramowania wspomagającego zarządzanie dla sektora MSP w Polsce, uruchomił w Internecie aplikację, która pozwala przesłać życzenia księgowym w dniu ich święta. Akcję połączono z onkursem, w którym zarówno nadawcy jak i adresaci  życzeń mogą wygrać iPada 3G 16 GB.

„Księgowość to funkcja strategiczna w każdym biznesie, a mimo to w organizacji pozostaje nieco w cieniu. Dlatego właśnie nasz Zespół Komunikacji wpadł na pomysł, by nie z okazji urodzin czy imienin, ale właśnie święta poświęconego tej grupie zawodowej, wszyscy mieli możliwość zrobienia miłej niespodzianki księgowym lub osobom ze współpracujących biur rachunkowych” – wyjaśnia Piotr Durski, PR Manager w Sage sp. z o.o.

Adres, pod którym można składać życzenia: http://www.dzien-ksiegowego.pl – 9 czerwca zapisane życzenia zostaną automatycznie przesłane na wskazany adres e-mail.

Sage
http://