Firma » Biznes

Samochód użytkowy w niskich ratach

Monika Marszałek, Brand Manager w Departamencie Sprzedaży Volkswagen Financial Services

Finansowanie to jeden z głównych czynników kosztowych związanych z utrzymaniem samochodu w przedsiębiorstwie, bez względu na wielkość firmy. Tak jak w kolejnych modelach aut zmieniają się rozwiązania technologiczne czy parametry techniczne, tak ewoluuje również rynkowa oferta leasingowa. Profit Lease w marce Volkswagen Samochody Użytkowe jest przykładem nowoczesnego finansowania. Umożliwia swobodne korzystanie z nowych aut dostawczych marki Volkswagen skonfigurowanych dokładnie wedle potrzeb firmy, przy jednoczesnym niskim koszcie raty miesięcznej i bez angażowania środków własnych. W finansowaniu Profit Lease rata miesięczna wynosi tylko 1% wartości samochodu. Taka konstrukcja oferty odpowiada na potrzeby przedsiębiorców w perspektywie niskich miesięcznych kosztów użytkowania samochodów firmowych (TCO).

MultiComm