Dom » Budownictwo

SANPLAST SA Radzi, Inspiruje, Aranżuje

Komfort i wygoda na co dzień – do tego dążymy wszyscy, ale tylko nieliczni wiedzą, jak przybliżyć się do ideału.

Nieliczni, czyli Ci dla których równie ważne co walory estetyczne jest wysoka jakość wykonania i ciekawy design. Czy jest coś, co lepiej oddaje ducha zmian w naszym współczesnym rozumieniu luksusu?

Od prawie 35 lat SANPLAST SA z dumą dostarcza swoim Klientom szeroki wachlarz najwyższej jakości produktów do ich łazienek. Dlatego też bez względu na to czy jesteś młody, czy w tzw. trzecim wieku, singiel czy może masz dość dużą rodzinę, bez względu na to czy masz małe czy już nastoletnie dzieci - SANPLAST SA to zawsze sprawdzone i trafne rozwiązania dla każdego Klienta. I na każdą kieszeń. Zarówno dla zwolenników długich kąpieli, bo łazienka to idealny pokój kąpielowy, a także dla tych, którzy wolą szybki prysznic, bo nie mają na nic więcej ani czasu ani miejsca.

Rozwiązania SANPLAST SA nie są sztampowe, powiedziałoby się, nawet, że są zdecydowanie ponadczasowe. Jednocześnie nowoczesne, zawsze z zachowaniem odpowiedniego smaku i stylu. Osoby ceniące elegancję znajdą w asortymencie firmy produkty idealne dla siebie – ekskluzywne kolekcje to właśnie odpowiedź na ich potrzeby. Wszystkie propozycje marki Sanplast sprawdzają się nie tylko w domach i mieszkaniach prywatnych, ale również w obiektach przeznaczonych dla sfery publicznej.

Dla zapewnienia szerokiego wyboru, SANPLAST posiada w swojej ofercie dziesiątki kabin prysznicowych, brodzików, wanien i parawanów. Łącznie jest to nieskończona ilość propozycji do każdego domu. Jeśli zatem poszukujecie pomysłu na ciekawą, modną i praktyczną aranżację swojej łazienki – eksperci SANPLAST SA doradzą i z powodzeniem pomogą przenieść swoje doświadczenie do Twojej łazienki na wiele lat.

Dla nas liczy się wzornictwo produktów - dobrze zaprojektowana kabina czy wanna, o odpowiednich proporcjach i eleganckim designie ma być ozdobą każdej łazienki. Chcemy jednak iść dalej. Tak jak łazienka w dzisiejszych czasach jest czymś więcej niż tylko miejscem do utrzymywania higieny osobistej, ale staje się domowym salonem SPA, tak samo my, do naszej oferty dodajemy teraz porady, pomysły i różne dodatkowe, ciekawe rozwiązania. Każdy Klient znajdzie u nas coś dla siebie.- dodaje Robert Rachowski  - Product Manager Sanplast SA.

Arni