Firma » Biznes

Seifert Polska wyróżniony Certyfikatem JAKOŚĆ ROKU® 2016!

Seifert Polska po raz trzeci znalazł się w gronie Laureatów Certyfikatu JAKOŚĆ ROKU®. Firma otrzymała wyróżnienie za wysoką jakość usług logistycznych w dla branży motoryzacyjnej.

Certyfikat JAKOŚĆ ROKU® to wyróżnienie przyznawane firmom, organizacjom i jednostkom naukowo-badawczym, które odznaczają się wysoką jakością oferowanych usług, produktów oraz innowacyjnymi lub ekologicznymi rozwiązaniami. Godło otrzymują tylko te podmioty, dla których projakościowe działanie stanowi fundament funkcjonowania i wyznacza ścieżkę  dalszego rozwoju.

Seifert Polska jest trzykrotnym Laureatem Certyfikatu w kategorii usługa. Tym samym otrzymał tytuły Certyfikat JAKOŚĆ ROKU® 2016 oraz Certyfikat JAKOŚĆ ROKU® SREBRO. Firma została wyróżniona za usługę logistyczną w obszarze automotive.

- Certyfikat JAKOŚĆ ROKU® jest przede wszystkim docenieniem naszych działań w zakresie usług logistycznych, ale stawia także przed naszą firmą niemałe wyzwanie. Motywuje nas dalszego doskonalenia, podnoszenia standardów obsługi, zapewniania innowacyjności i kompleksowości usług, tak by sprostać rosnącym wymaganiom klienta. Godło to potwierdzenie, że branża automotive docenia nasze starania. Cieszymy się, że po raz kolejny otrzymaliśmy Certyfikat wyróżniający naszą markę na rynku - mówi Jan Brachmann, Prezes Seifert Polska.

Kapituła Certyfikatu, która dokonuje rozstrzygnięcia zwróciła uwagę na takie elementy jak kompleksowe rozwiązania dla branży automotive, indywidualne podejście do klienta, wysoki poziom obsługi, profesjonalizm i konsekwencja w działaniu.

Uroczyste wręczenie Certyfikatów nastąpi podczas III Europejskiego Kongresu Jakości, który odbędzie się 28 marca w Katowicach.

Seifert Polska to dynamiczna, doświadczona i elastyczna w działaniu firma świadcząca wysokiej jakości usługi w branży TSL. Oferuje innowacyjne, inteligentne koncepcje usług w zakresie zaopatrzenia, produkcji, dystrybucji, a także magazynowania i logistyki produkcyjnej. Współpracuje z renomowanymi koncernami z branży motoryzacyjnej, chemicznej i papierniczej.

Ewelina_Jasinska