Kobieta, zdrowie, uroda » Dziecko

Sesja brzuszkowa dla przyszłej mamy we Wrocławiu

Jak uwiecznić ten cudowny okres w życiu? Zrób sesję ciążową - profesjonalny fotograf w Big Studio już na ciebie czeka!

Przyszłe młode mamy, oczekując na przyjście na świat swojego maleństwa, pragną uwiecznić ten wyjątkowy czas oczekiwania na fotografiach.

Wyjątkowa sesja ciążowa powstaje w klimacie wyciszenia, spokoju i komfortu młodej mamy. Fotograf przed takim zleceniem, uzgadnia z klientką, miejsce i czas powstania takiej sesji, ponieważ można ją zorganizować, zarówno w studiu fotograficznym, w domu a także w plenerze, wszystko zależy od wymagań i upodobań młodej mamy.

Sesja ciążowa przedstawia piękny brzuszek przyszłej mamy, która z wielkim rozrzewnieniem patrzy na niego, świadomość przebywania w nim swojego dziecka jest powodem niesamowitych emocji, które fotograf potrafi uchwycić i zarejestrować swoim aparatem. Jest to wspaniały czas który warto uwiecznić, właśnie dlatego sesja brzuszkowa jest coraz bardziej popularna wśród kobiet.

Powstałe w czasie sesji ciążowej zdjęcia, zatrzymują ten drogocenny czas i dają rodzicom możliwość wracania wspomnieniami do tej niezwykłej chwili oczekiwania i radości z przyszłego macierzyństwa.

Młoda mam pięknie prezentuje się się ze swoim brzuszkiem, który na fotografiach wygląda niezwykle uroczo, ojciec dziecka do niego przytulony, wywołuje niesamowite emocje, które ujawniają się również podczas późniejszego ich oglądania. Miłość i romantyczne chwile, odbijają się echem na każdym  zdjęciu, fotograf stwarzając miłą atmosferę, pozwala młodej mamie wybierać pozy dla niej najwygodniejsze, aby czuła się komfortowo i bezpiecznie. Często zdarza się, że w sesji ciążowej, bierze udział rodzeństwo, dzięki czemu, fotografie są jeszcze ciekawsze i na pewno wzruszające.

michalsuski