Gospodarka » Żywność

Sezon na dynię!

Sezon na dynię!
Zobacz więcej zdjęć »
Jesień to ostatni moment na zakup sezonowych warzyw i zatrzymanie smaków lata w słoikach. Marynowanie to najlepszy na to sposób, a octy od WSP Społem w wersji tradycyjnej 10% oraz 6% z przyprawami pozwolą cieszyć się pysznymi specjałami nawet środku zimy!

A co można zamarynować oprócz ogórków, papryki czy cukinii? Dynię, która w zalewie octowej jest doskonałym dodatkiem do mięsa. Jej słodko-kwaśny smak idealnie komponuje się zarówno ze schabem czy kurczaka, a także różnego rodzaju serami.

Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:

Przetwory z dyni można przyrządzać na wiele sposobów. Na ostro np. z musztardą lub na słodko z cynamonem. Jednakże, w obu przypadkach niezastąpione okażą się octy od WSP Społem. Oprócz tradycyjnego wariantu dostępne są trzy wersje smakowe: czosnkowy, koperkowy oraz estragonowy. Z nimi marynowane warzywa nabiorą wyjątkowego aromatu. Należy zaznaczyć, że  Octy Kieleckie powstają według tradycyjnej receptury ze składników najwyższej jakości, dzięki czemu przetwory będą mogły być przechowywane przez długi czas nie tracąc swojego smaku.



Redakcja CentrumPR informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja CentrumPR nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

bb_pr
http://bbpr.pl

Komentarze (0)


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl
Opublikuj własny artykuł
Opublikuj artykuł z linkami

Kalendarium

Przejdź do kalendarium »

dodaj wydarzenie »

Ostatnio dodane artykuły

dodaj artykuł »