Firma » Biznes

Sieć Piotr i Paweł niezmiennie w Galerii Malta

Od ponad siedmiu lat klienci Galeria Malta zakupy spożywcze robią w supermarkecie Piotr i Paweł ceniąc sobie szeroki asortyment i ofertę cenową adekwatną do jakości. Już wiadomo, że przez kolejne trzynaście lat w ich nawykach zakupowych nic się nie zmieni – sieć przedłużyła umowę najmu z Galerią.

Sieć Supermarketów Piotr i Paweł, która ponad 25 lat temu powstała właśnie w stolicy Wielkopolski, w Galerii Malta jest obecna od początku jej działalności. Zgodnie z zapisami przedłużonej przez firmę Neinver umowy najmu, sklep pozostanie w swojej dotychczasowej lokalizacji i będzie zajmował powierzchnię ponad 2660 m kw. W najbliższych latach w obrębie supermarketu prowadzone zostaną sukcesywnie prace modernizacyjne.

W najbliższym czasie, zgodnie z obecnym standardem Sieci, obniżona zostanie wysokość regałów, zaś w kolejnych etapach unowocześnieniu podlegać będą stoiska piekarnicze i cukiernicze oraz stoisko warzywa/owoce. Podkreślić bowiem należy, że utrzymanie najwyższych standardów wyposażenia, asortymentu i obsługi stanowi znak rozpoznawczy supermarketów „Piotr i Paweł".

Obserwując dotychczasową obecność marki Piotr i Paweł w Galerii Malta, widzimy, że motto przyświecające właścicielom sieci, by tworzyć takie sklepy, w których sami chcieliby kupować, to nie tylko hasło reklamowe. Ta sieć to pierwsza liga wśród operatorów spożywczych w Polsce. Przedłużając z nią umowę mamy pewność, że klienci Galerii Malta nadal będą mieli dostęp do najlepszej możliwej oferty spożywczej, gwarantującej szeroki wybór, najwyższą jakość i świeżość oferowanych produktów oraz gwarancję przyjaznej atmosfery zakupów, niezwykle ważnej z naszego punktu widzenia - komentuje Ewa Spychalska, Asset Manager w firmie Neinver, odpowiedzialna za Galerię Malta.

RedLuck