Firma » Bankowość

Sierpień z Tygodniem Rabatów Getin Banku

Wystartował kolejny Tydzień Rabatów dla Klientów Getin Banku. W tym miesiącu zniżki nawet do 25 proc. przygotowali partnerzy: restauracje Salad Story, sklepy Answear.com i City Sport. W akcji, która potrwa do 24 sierpnia br. mogą wziąć udział wszyscy posiadacze kart płatniczych Getin Banku.

Już po raz kolejny Klienci Getin Banku mogą skorzystać z ofert rabatowych przygotowanych specjalnie dla nich przez placówki biorące udział akcji. Skorzystanie z promocji w ramach Tygodnia Rabatów nie wymaga żadnych formalności. Przed dokonaniem transakcji w punkcie partnerskim wystarczy poinformować sprzedawcę o chęci skorzystania ze zniżki lub wpisać kod promocyjny na stronie internetowej, a następnie zapłacić dowolną kartą Getin Banku. Rachunek zostanie automatycznie pomniejszony o wielkość upustu.

W ramach sierpniowego Tygodnia Rabatów Klienci będą mogli skorzystać z promocyjnej oferty trzech partnerów. Aż 25 proc. rabatu na odzież, obuwie i akcesoria sportowe francuskiej marki Le Coq Sportif przygotowała sieć sklepów City Sport. Szeroki wybór modnych ubrań i butów dla całej rodziny, z 20 proc. bonifikatą, oferują sklepy stacjonarne i internetowe Answear.com. Po zakupach warto wybrać się na zdrowy i smaczny posiłek do jednej z restauracji Salad Story i skorzystać z 15 proc. upustu na całe menu.

Tydzień Rabatów to comiesięczna akcja organizowana przez Getin Bank, w ramach której Klienci Banku uzyskują atrakcyjne rabaty u wybranych partnerów. Do tej pory zniżkowe oferty przygotowali m.in.: Telepizza, Duka, Pakamera.pl i sieć sklepów dla dzieci Bartek. Obecna promocja potrwa od 18 do 24 sierpnia 2014 r. Zniżki przyznawane są bezpośrednio przez partnerów akcji. Szczegółowe informacje dot. akcji znajdują się na stronie www.getinup.pl/tydzienrabatow/

Getin Bank