Firma » Reklama

Słodki konkurs marki Gellwe

Marka Gellwe, ekspert w spełnianiu najsłodszych zachcianek, uruchomiła właśnie słodki konkurs konsumencki.

Jego mechanizm jest prosty: wystarczy kupić produkt Gellwe z naklejką promocyjną i przysłać przepis na swoje ulubione ciasto lub deser z wykorzystaniem tego lub innych produktów Gellwe, by wygrywać wspaniałe nagrody.

Konkurs ma zasięg ogólnopolski i prowadzony jest we wszystkich kanałach sprzedaży, zaś lista promocyjnych produktów jest bogata i obejmuje cieszące się największym powodzeniem ciasta i kremy do ciast, m.in. Wadowickie Kremówki Papieskie, Karpatkę, Babkę Cytrynową, Piernik Krakowski, Czarny Las, Babeczki mocno czekoladowe i Tiramisu. Promocyjne produkty zaopatrzone są w dobrze widoczne żółte naklejki informujące o zasadach konkursu.

Promocja konkursowa trwać będzie aż do 31 grudnia br. Do wygrania co miesiąc będzie markowy sprzęt gospodarstwa domowego (roboty kuchenne Kenwood, miksery z misą Elektrolux i ekspresy do kawy na kapsułki Krups) oraz zestawy najlepszych produktów Gellwe do przygotowywania pysznych domowych ciast i deserów.

Nagrodą główną jest bon o wartości 5 tysięcy złotych na dwuosobową wycieczkę do Watykanu. Dodatkowo, cztery najciekawsze przepisy opublikowane zostaną w marcowym numerze miesięcznika „Przyślij przepis”.

Więcej informacji na temat promocji oraz regulamin konkursu znajduje się na dedykowanej stronie konkursu http://www.gellwe.pl/promocje-i-konkursy/przyslij-przepis/konkurs/

Ad rem Public Relations