Technologie » Telekomunikacja

Smartfony Doogee oficjalnie w Polsce

Smartfony marki Doogee są już oficjalnie dostępne w Polsce, a ich wyłącznym dystrybutorem Doogee w naszym kraju jest spółka MB Mobile.

. Urządzenia projektowane w Hiszpanii, a produkowane w Chinach cechują się innowacyjnością, dobrymi parametrami technicznymi oraz znakomitą proporcją ceny do jakości.

Smartfony, które potrafią zachwycić

Doogee (czyt. dudżi) to firma, która powstała w marcu 2013. Młody producent urządzeń mobilnych szybko zyskuje popularność w wielu krajach. Potwierdzeniem dynamicznego rozwoju firmy są trzy miliony sztuk smartfonów sprzedanych w ubiegłym roku oraz 17 milionów klientów, którzy wybrali sprzęt Doogee licząc od momentu powstania firmy. Strategia producenta opiera się na trzech filarach: wysokiej wydajności smartfonów w stosunku do ich ceny, atrakcyjnym i oryginalnym wzornictwie oraz ciągłym poszukiwaniu większych i mniejszych innowacji ułatwiających życie użytkownikom.

RocketScience