Motoryzacja » Moto Serwis

SmartGPS po prostu naj

Najtańszy nawigator z najdokładniejszą mapą Polski pojawił się właśnie w ofercie Smart Elektronik, spółki zależnej Media Service.

SG 320 to urządzenie idealne dla tych kierowców, którzy cenią sobie wysoką jakość i wygodę obsługi. Nawigator o unikalnym designie ma wbudowaną jedną z najdokładniejszych na rynku mapę Polski, zawierającą nie tylko ponad 300 tys. km dróg, ale także prawie 120 tys. obiektów użyteczności publicznej takich jak stacje benzynowe, bankomaty, szpitale, warsztaty samochodowe oraz fotoradary.

Pod bardzo cienką, srebrną obudową tego małego urządzenia kryje się procesor CPU - Centralisty Atlas III 372 MHz wyposażony w 64 MB RAM pamięci operacyjnej oraz system operacyjny Windows CE net 5.0.

Trójwymiarowy widok mapy, komunikaty głosowe w języku polskim oraz technologia Finger Friendly sprawiają, że obsługa SG 320 jest intuicyjna i nie odrywa kierowcy od prowadzenia samochodu.

Zestaw SmartGPS 320 z systemem nawigacyjnym MapaMap można kupić za jedyne 499 zł w sklepie internetowym http://www.swiatgps.pl/ oraz w sklepach wielkopowierzchniowych
w całej Polsce.

Media Service Sp. z o.o.