Technologie » Internet

sowanews i sowanews4translators - biuletyny elektroniczne

Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom kontrahentów, z początkiem 2010 r. agencja tłumaczeń sowabusiness services uruchomiła internetowy portal obsługi tłumaczeń dla klientów i tłumaczy, który cieszy się uznaniem i stanowi wygodne narzędzie pracy dla wszystkich stron procesu realizacji tłumaczeń.

Aby dodatkowo wspomóc przepływ informacji, od dzisiaj cyklicznie, za pomocą poczty elektronicznej, publikowane będą biuletyny adresowane do klientów (sowanews) i do współpracujących tłumaczy (sowanews4translators).

W biuletynach tych klienci będą mogli zapoznać się m.in. z informacjami dotyczącymi promocji cenowych, a także promocji dotyczących terminów realizacji oraz innych oferowanych rozwiązań. Tłumacze natomiast regularnie będą informowani o najnowszych propozycjach współpracy, oferowanych pomocach oraz innych działaniach i osiągnięciach firmy.Ostatnie badania rynkowe przeprowadzone w czerwcu 2010 r. wykazały, że sowabuisness services, biuro tłumaczeń obecne na rynku już od 16 lat, utrzymuje niezwykle silną pozycję wśród dostawców tłumaczeń.

Pomimo iż siedziba firmy mieści się poza głównymi krajowymi centrami biznesu, przemysłu i nauki, sowabusiness services pozostaje wiodącym dostawcą tłumaczeń dla wielu znanych i znaczących instytucji, zarówno tych działających w sektorze prywatnym, jak i tych z sektora administracji publicznej, a także dla placówek naukowych, mediów i in.

Informacje o firmie

Firma sowabusiness services, właściciel portalu Internetowe Centrum Prasowe www.sowa.com.pl oraz dostawca tłumaczeń dla biznesu i instytucji państwowych www.e-sowa.eu działa na rynku od 1994 roku, obsługując klientów polskich i zagranicznych. Jest jednym z niewielu polskich biur tłumaczeń posiadających certyfikat ISO 9001:2000. Ponadto firma co roku staje do audytu do certyfikacji Przedsiębiorstwo Fair Play, zdobywając kolejne laury jako rzetelny dostawca, odbiorca i pracodawca. Firma należy także do międzynarodowych stowarzyszeń branżowych tłumaczy.

sowa